2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Kapcsolat a szellemvilággal

Mándli Zsuzsi

2012 az az év, amikor bolygónk következő evolúciós lépcsőfokára lép. A folyamatosan zajló tudati fejlődés mindenkit más felismerésekre ösztönöz. A fizikai síkon túli kifinomult dimenziók elérése számos tapasztalással segíti személyes előrehaladásunkat.

A szerző üzenete

Kedves Barátaim, köszöntelek benneteket! A mai lecke elkészültében is hatékony közreműködőim, drága Angyalaim: Szandalfon Arkangyal, aki személyesen felügyeli a Női portál látogatóinak fejlődését, és Saint Germain, aki szintén az önátalakítás segítésére szerződött… Néhány mély lélegzettel fújjátok ki magatokból a félelmeket, a stressz romboló energiamintáit és kívánom, hogy a következő gondolatok közt megleljétek azt, ami a mai napon szolgálja az épüléseteket.


A fény csírái

Jelenleg az emberiség számos tagja úgy él, hogy nem képes, vagy azt hiszi, hogy nem képes (ez a kettő ugyanaz) olyan magas vibrációs frekvenciához kapcsolódni, mint amit akkor érhetünk el, ha egyesülünk saját Felsőbb Énünkkel. Ez a magasabb rezgés lehetővé teszi, hogy Isten Törvénye szerint – csakis a te szabad akaratod teljes meghagyása mellett - az angyalok és a spirituális tanítók instrukciókkal, iránymutatással lássanak el. Pedig ez a finom rezgésű kapcsolat támogatja a Földet, és a Te fejlődésed is könnyebb és örömtelibb módon történhet. Hogy érthetőbb legyen, ezt a folyamatot talán az egészséges sejtek működéséhez hasonlítanám, melyek egy beteg, szenvedő testben a gyógyulás útját választják. A másként rezonáló, fénnyel telített sejt pedig kifejti hatását a környező sejtekre. Ezt ne úgy értsétek, mint egy durva beavatkozást, hanem inkább úgy, hogy a testedbe jutó fénycsírák ragályos életörömet és egészséget sugároznak az energetikádba.


Félelmek és bonyodalmak

A szellemvilág titkait kutatni lehet, megfejteni azonban sohasem. Ahányan beszélnek róla, annyian ragasztják hozzá saját látásmódjukból eredő megfogalmazásukat. Hitek, tévhitek, magyarázatok garmada áll rendelkezésre, de hol az igazság? A kozmosz létezéséről saját lényeden keresztül értesülsz, az legyen a te igazságod. Ne fogadd el készpénznek senki magvas megállapításait. Szintetizálj, - figyelj és érezz - fogalmazd meg a saját szavaid szerint. Minden, amit átélsz, egyszerű és magától értetődő, amíg nem keresed a dolgok miértjét. Innen kezdődnek a bonyodalmak. Megérteni egy olyan világot, ami nemcsak abból áll, ami látszik… önátalakító folyamat. Hamar világos lesz számodra, hogy a létezés értelmét keresve, Istent keresed. Hogy megtaláld, kénytelen leszel szembe nézni a világgal, a benne elfoglalt helyeddel, az önmagadról alkotott hiedelmekkel és legbelsőbb félelmeiddel. Mert amíg a sejtjeid a félelmeid rezgésével telítettek, addig a félelem ural téged. Az angyalok és az Univerzum gyógyító, segítő megoldásai érkeznek ugyan – ha kéred -, de csak süket fülekre találnak nálad, elbeszéltek egymás mellett. Neked kell emelkednek, tisztulnod.Saint Germain üzenete

„A kétségbeesés szétrombolja a hitet, remélj, mert a hit a remélt dolgok szubsztanciája, a nem látható dolgok bizonysága. Tudatodat töltsd fel mélységes szeretettel, a föld, a kozmikus egység iránt, ez az energia az egyszerűségből ered és békét hoz. Azonosítsd magad az Isteni Jósággal. Hagyd rajtad keresztül megnyilvánulni Istent. Életed megváltoztatásához a legfontosabb szándékod tisztasága, amennyiben a kívánt változtatás hasznos az élettervedre nézve, valamint körültekintő vagy és imádkozol érte, hogy mindig Isten akarata teljesüljön, tapasztalni fogod életedben a legmagasabb fokú teremtés erejét, mert a legmagasabb fokú teremtés az Istennel együtt való teremtés. A napi imádsággal egyedi segítségre kéred az Univerzumot. Az ima olyan impulzus, amely előremozdítja az isteni igazság beteljesítését, mentális lenyomat a magvalósulás folyamatában. Mindent tégy próbára, amit itt most elmondtam, nyugodtan vedd szó szerint.”


A hasonló a hasonlót vonzza

A szellemi lét ugyanaz a minőség, amely bennünk élőkben is megtalálható. Nincs mitől félni, amikor a magasabb rezgésű, szabad szemmel nem látható szférákhoz folyamodunk. Miért hisszük, hogy test nélkül ártani akar nekünk bármilyen szellemlény? Isten országában, ahol a szeretet átalakító rezgése van jelen, nincs mit elvenni a másiktól. Az értékek máshova helyeződnek át. Ha egy angyal vagy más szellemlény hatékonyan munkálkodik védencei érdekében, akkor erői folyvást fokozódnak, gyarapszik bölcsességben, boldogságban, hatalomban. Ez a szüntelen törekvés a tökéletesedésre, az isteni törvény, az abszolút jó érvényesülése érdekében folytatódik, amíg világ a világ. Tehát az angyal ad, segít téged, hogy kaphasson, és aztán még többet adhasson. Amennyiben a te gondolataid pozitívak a szellemvilágról, a kérésedre közreműködők is magas rezgésűek. Amennyiben attól félsz, hogy rosszul kérdezel, nem érdemled meg az angyalok gondoskodását, félsz az isteni hatalomtól, attól, hogy valamilyen módon megsérted Istent, hogy bukott angyalokkal és más sötét lényekkel kerülsz kapcsolatba… akkor esélyed van alantas rezgésű szellem lényeket bevonzani.A sátán, mint személy nem létezik

A Felsőbb Éneddel való együtt munkálkodás hatalmas mértékben járulhat hozzá, hogy jelenlegi életed gazdagabbá váljon, hiszen tudomása van minden korábbi életed során begyűjtött élményedről, képességedről és tudásodról. Lelkünk mindaddig madártávlatból figyeli az eseményeket, míg nem találod meg a visszautat. Saját lelkünk vezetésével élni csodálatos. Mély részünk, alsóbb énünk, vagy, ahogy sokan nevezik az egó, azonban mindentől fél. Az angyaloktól, Istentől, mindentől, amiről nincs pontos magyarázat, de leginkább attól, hogy a változásaid folyamatával megszabadulsz a félelmeidtől és akkor az egód megszűnik. Ezért az egód folyamatosan hozza elő, mitől és miért féljél! Olvastam már olyan megfogalmazást, miszerint az egónk a bennünk lakó ördög. (Azt hiszem Coelho: A zarándoklat című könyvében)


Ha tovább megyünk ezen a gondolatfonalon… az ördög ellenszegül Isten akaratának. A sátán szó maga ellenkezőt, ellentmondót jelent, ami inkább egy állapotot jelöl, mint egy konkrét személyt. Ideje kimondani, hogy a sátán, mint egyén nem létezik. Minden teremtett lény Istentől ered, vagyis abszolút gonosz nincs, csupán eltévelyedett lelkek vannak… ahogy fent, úgy lent… tehát látható testi formában és láthatatlan szellemi szférában is. A szabad akarat által Isten biztosítja a visszautat, kivárja, amíg megszületik bennük a hajlam a jóra. Ezért van szenvedés és fájdalom a Földön és nyilván a magasabb szférában a lefokozódás állapota megmutatkozik az energiában. A gonoszok nem érik el a boldogok társaságát, csak a hasonszőrűekkel érintkezhetnek. Ezek ismeretében döntsd el, kit szólítasz meg, ki érhet el hozzád. Törekedsz a fénybe, vagy számolgatod boldogtalanságod okait.


Saint Germain nem hagy kétségben. Íme, a lista

FÉLELEM, KÉTSÉG, GYANAKVÁS, MEGVETÉS, KRITIKA, ÍTÉLKEZÉS, ÖNTELTSÉG

Nem vétkezik, nincs bűne, akinek szándékai, céljai és módszerei tiszták, tettei igazságosak.


A leckét nem szó szerint diktálták, sokszor érzésbe küldtek információt, amit a magam rendszerén keresztül fordítottam szavakra. Mindvégig nagy elszántsággal igyekeztek bizonyítani, hogy a félelmek leküzdése az első lépcsőfok a szellemvilággal való közös munkában. Remélem tudtam néhány megfogalmazással békét hozni a szívekbe.


Illusztrációk: Richard A. Waters

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Fénylégzés - Sokat tehetsz magadért, boldogabb és egészségesebb leszel!

Van egy végtelenül egyszerű, bárhol, bármikor alkalmazható módszer arra, hogy boldogabbá, egészségesebbé tedd magad. Ez pedig nem más, mint a fénylégzés.

Tovább »
Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Megtalálod a fotókon az összes állatot?

Biztos vagy abban, hogy mindent látsz, ami körülvesz? Tökéletesen megbízol a látásodban, a különleges érzékelő képességeidben? Mert néha elég egy kis figyelmetlenség ahhoz, hogy lemaradjunk valami rendkívüli vagy éppen csodálatos dologról. Pláne akkor, ha a természet maga segít rá az állatok elrejtésére. Vajon képes vagy meglátni őket a fotókon?

Tovább »
Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

Mennyire erős a pszichéd? - Képes lélekelemző teszt

A mentális vagy pszichikai erő azt jelenti, hogy kontrol alatt tudod tartani az érzelmeidet, és érett módon tudsz reagálni minden helyzetben, amikor fontos döntéseket kell meghoznod. Tudd meg, mennyire erős a pszichéd, és mik azok a döntő dolgok, amelyek befolyásolják mindennapi tevékenységeidet. Ehhez egyetlen képet kell választanod, azt, amelyik a legjobban vonz.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép