Napi horoszkóp - 2017-01-11

Kos

Kedves Kos! Új ötleteid vannak, terveket szövögetsz a jövőre gondolva. Fontos döntések meghozatalára kiválóan alkalmas ez az időszak, és meg is erősítheted pozíciódat. Merész és derűlátó vagy, vágj bele bátran új terveid megvalósításába. Most nem fogsz csalódni!

Bika

Kedves Bika! Kiváló az ítélőképességed. Dolgozd ki terveidet részletesen, hogy minél gyorsabban és könnyebben eljuthass céljaidhoz. A csillagok jelenlegi állása igencsak megkönnyíti a kommunikációt. Szomszédok, rokonok, és barátok most sokat számítanak.

Ikrek

Kedves Ikrek! Remek hangulatban vagy. Vásárolj magadnak valami szép, divatos holmit, ez még tovább emeli önbizalmadat. De elmehetnél egy szépségszalonba is, ahol tetőtől talpig átváltoztatnak. A csillagok szerelmet ígérnek, töltsd hát idődet kettesben szerelmeddel.

Rák

Kedves Rák! Ha jól zártad az elmúlt évet, most az égvilágon semmi nem izgat túlságosan. Nyugodtan végzed mindennapi munkádat, és csak néha rémlik fel előtted, mi is az a kapkodás. Hála a csillagoknak nem is kell sietned, mindennel abszolút időben vagy.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Elmúlt a fél tél, és igazán nem panaszkodhatsz a körülményekre. Közérzeted tartósan kitűnő, a fűtésszámlád elviselhető, életerőd töretlen. A vonzerődről nem is beszélve. Igyekszel is kihasználni. De vigyázz: addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik.

Szűz

Kedves Szűz! Remek napod van. Munkahelyeden jól érzed magad, a végzett tevékenység abszolút leköt. Meggyőződsz arról, hogy kedvesedben bátran megbízhatsz, tűzön-vízen át számíthatsz rá. Itt az ideje, hogy nagytakarítást végezz szívedben-lelkedben.

Mérleg

Kedves Mérleg! A mérgedet kiadó tél időszakában nemcsak, hogy jól érzed magad, de még szerencsés is vagy. Olyan feladatokat kell megoldanod, amelyekben igencsak örömödet leled. Kreativitásod, és önállóságod ma végre kedvére szárnyalhat. Igen hatékony vagy ma.

Skorpió

Kedves Skorpió! Váratlan kiadásaid lehetnek ezekben a napokban. Számodra fontos, hogy kellő mennyiségű anyagi tartalék legyen a hátad mögött, de kedvesed erről másképpen vélekedik. Ez ma elég nagy vitákat szül, és neked kell felülkerekedned, ha tetszik, ha nem.

Nyilas

Kedves Nyilas! Igyekezz, hogy magánügyeidet még a szerencsés csillagállás időszakában rendbe tedd, mivel a feltételek később kevésbé lesznek kedvezőek. Veszekedéssel inkább rontasz, mint javítasz a helyzeteden. Jobb lenne mindent békésen elintézni.

Bak

Kedves Bak! Ma derűlátó vagy és gondtalan. Kellemes társak vesznek körül, akik együttműködésre készek veled. Használd ezt a napot ugródeszkának a további sikereidhez. Ragadj meg minden kínálkozó alkalmat és segítséget! Most az egyszer neked is lehet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A csillagok állása kedvez a karrierednek, erősíti józan ítélőképességedet. Munkádban hatékony vagy, tekintélyt, tiszteletet kapsz környezetedtől. Az estét töltsd szerelmeddel romantikus légkörben. Erre tökéletesen megfelel egy hangulatos kisvendéglő.

Halak

Kedves Halak! Mély érzések, feltörő emlékek befolyásolják hangulatodat. Tölts egy kevés időt lazítással, meditálással. Törődj saját testi-lelki szükségleteiddel. Legyen kedved a környezetedben élőkhöz. Ne lássák, hogy belül mennyire bizonytalan vagy.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL