LELKIPATIKA

15 dolog, ami árulkodik arról, hogy lélekben hippi vagy - És amit csak a hippik érthetnek meg!

Szerző:
Szabó Anna
Sokan gondolnak úgy a hippikre, mint drogos, túlságosan szabadszellemű, elzüllött, lázadó és céltalan emberek szexgyülekezete. Hippinek lenni sokkal inkább életérzés, amelynek keretein belül az emberek bátran vállalják önmagukat, szembe mennek a társadalommal azért, hogy boldog és békés életet élhessenek és ilyet teremthessenek meg a világ számára. Íme, 15 dolog, ami elárulja rólad, hogy lélekben te is hippi vagy!

 

Ha pedig tudod magadról, hogy lélekben tuti hippi vagy, akkor nagyon is jól megfogod érteni ezt a 15 dolgot!

1. A hosszúhaj számodra elengedhetetlen! Így találod természetesnek és mert mélyen hiszel az ősi babonában, hogy a hajban van az erő.

2. Szereted a könnyű és lenge viseletet, mint amilyen a póló, farmer, (maxi)szoknya, blúz, mert minden másban úgy érzed, megfullad a tested és természetesen nem követed a divatot, úgy öltözöl, ahogy neked jól esik.

3. A használt ruhákat részesíted előnyben, a drága és divatos bolti ruhákhoz képest.

4. Élsz-halsz ékszerekért, és minél több van belőlük (akár egyszerre rajtad is) annál jobb!

5. Szereted a pszichedelikus-, blues-, funk rockzenét és úgy ezek szinte minden létező változatát.

6. Ha nem is jelenleg vagy lelkes élvezője, de már volt kapcsolatod a marihuánával.

7. Őszinte híve vagy a békének. Nem csak arra törekszel, hogy te magad mindig nyugodt és békés legyél, hanem erre sarkallod a környezetet is és igazi világbéke hívő vagy. Mert utálod ezt az örökösen háborúskodó és stresszes világot, ahol az emberek harcolnak a mindennapokban egymással, a munkahelyért és a pénzért. A gondtalan életre törekszel és erre buzdítasz másokat is!

8. A szabadság és a szabad gondolkodás híve vagy. Utálod, ha valaki megakarja mondani mit tegyél, éppen ezért te sem dirigálsz másoknak. Téged senki sem tarthat terrorban, senki sem uralkodhat rajtad. Különben sem törődsz a társadalommal vagy azzal, ki-mit gondol rólad, úgy éled az életedet, ahogy neked tetszik.

9. Nincsenek előítéleteid, a te szemedben mindenki egyforma, mindegy hány éves és milyen színű a bőre.

10. A szabad szerelem híve vagy. Lehet, hogy szó szerint és bátran követed az ösztöneidet, változatos szerelmi életet élve, de az is lehet, hogy csak annyira, hogy szerinted csak a szerelem fontos és nem számít a kor, az egzisztencia vagy a bőrszín.

11. Szeretsz meztelenkedni. Nincsenek rossz érzéseid, lekicsinylő gondolataid a testeddel kapcsolatban és nem érzed bűnös dolognak ha otthon egész nap pucér vagy, ha a nyáron nudista strandra mész.

12. Nagyon fontosak számodra a barátaid, akiket igazán szeretsz és bármit megtennél értük.

13. Bármikor készen állsz egy nagy utazásra, bulira vagy összejövetelre, mert úgy vagy éljünk, éljünk a mának és szeretnéd élvezni az életet.

14. Imádod a természetet. Rendszeresen járod a természetet, az otthonod tele van virágokkal vagy ki sem lehet robbantani a kertből. A természet gyermekének vallod magad. Éppen ezért nagyon környezettudatos is vagy!

15. Tele vagy szeretettel a világ és az emberek, de még önmagad iránt is! Szívesen adsz és segítesz másoknak!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL