Nyilas - Alexandriai Szent Katalin

 

Szent Katalin a római nemességhez tartozott az egyiptomi Alexandriában. Gyönyörű, eszes lány volt, aki gazdag családból származott. Kérőit azzal utasította vissza, hogy misztikus frigy köti Jézushoz. A legenda szerint, akkor tért meg, mikor látomásában megjelent neki Szűz Mária a kisdeddel és arra késztette, hogy vitába szálljon Maximus császárral. Letartóztatták és a császár 50 pogány férfit küldött hozzá, hogy megnyerjék maguknak, ám a jámbor szűz, hitét megvédelmezve, megtérítette mind az 50 férfit.  A bölcselők, a könyvtárak, a nyomdászok, az ügyvédek, a filozófusok és a magasabb iskolák védőszentje és a nők is hozzá folyamodnak, ha jó férjet szeretnének találni maguknak.

Szent Katalin nem várja tőled ugyanazt az elköteleződést, mint amit ő érzet Jézus és a vallás iránt. Sőt, pont, hogy segít abban, hogy minden tekintetben a legmegfelelőbb párt találd meg, a lelki társadat, akivel mindenben osztozhattok, hogy ekképp teljesedhess ki.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL