Skorpió - Bingeni Szent Hildegard

 

Német misztikus, természettudós, apátnő, zeneszerző. Látnoki adottságai miatt "Germánia prófétanőjének" és "Rajnai Szibillának" is hívták. A szentnek kora gyermekségétől fogva voltak látomásai, amelyeket végül isteni felszólításra foglalt írásba, dacára annak, hogy kételyek gyötörték saját íráskészségét illetően. Szent Hildegard két könyvet írt a természet gyógyító erejéről, mindamellett, hogy több teológiai és természettudományos művet is írt. Ezek mellett pedig szépséges templomi énekeket és egy daljátékot is szerzett.

Ebben az évben számos karmikus, sorsszerű esemény fog történni veled. Szent Hildegard segít  értelmezni és befogadni őket, sőt, akár előre is fel is készíteni. Ugyanis törekedni fog arra, hogy az idén végre komolyan elmélyülj a spiritualitásban, megismerd önmagadat és felszínre hozd a képességeidet. Segít, hogy összetudd egyeztetni a spirituális életedet a hétköznapival. Olyan tudást oszt meg veled, ami hatással lehet az egész eddigi életedre és arra, ami még előtted van.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL