Napi horoszkóp - 2017-01-06

Kos

Kedves Kos! Máris érezheted, hogy szakmai ambícióid összeütközésbe kerülnek a család érdekeivel, vagy az érzelmeiddel. Ebből viták lehetnek, félreértések támadhatnak. Lehet, hogy választanod kell a családi béke, a felhőtlen boldogság vagy a jövedelmezőbb, illetve magasabb, felelősebb beosztás között.

Bika

Kedves Bika! Munkahelyeden semmi sem változott, ha lehet, még nagyobb a kavarodás, és bár neked fontos dolgod van – határidős munka – folyton megzavarnak, úgyhogy alig haladsz valamit. Mire békén hagynak, már este van, és persze a kedvedet is szegték. Kedvesed karjában biztosan megnyugvásra találsz.

Ikrek

Kedves Ikrek! Villámcsapásként érhet az a vonzalom, amelyet egy közeli ismerősöd tanúsíthat irántad, mert olyan erővel árad belőle, hogy szinte megdermedsz még a gondolattól is. Amennyire felkavar, ugyanannyira félsz is tőle, és valójában nem is tudod, mitévő légy. Az elhamarkodott döntés nem lenne jó.

Rák

Kedves Rák! Megy egyik nap a másik után. Tizenkettő egy tucat belőlük. Ez a péntek sem bővelkedik eseményekben. Valószínűleg nem hoz sem jót, sem rosszat. Ezekhez a napokhoz kell a legtöbb lelkierő. Ha nagy dolgok nem történnek, közelebb kell fordulni a kicsikhez. Isten tudja, miből mi lesz, és mikor.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Elégedetlen vagy önmagaddal, úgy érzed, többre vagy képes. Csakhogy a nagy elhatározásokat ritkán követi tett. Ne félj annyira a kudarctól! A siker érdekében erőfeszítésekre is szükség van, hiszen nem hagyatkozhatsz mindig a szerencsédre. A kettő együtt biztos győzelem, és ez kell.

Szűz

Kedves Szűz! Kár volna a családi békét felrúgni, már csak azért is, mert ez nem igazán a te stílusod. Gondold át még egyszer, hogy mit teszel, mielőtt konkrét lépésre határoznád el magad! Aludj a „döntésedre” inkább még egyet. Persze még az sem kizárt, hogy álmatlan éjszakád lesz! Ne is csodálkozz rajta!

Mérleg

Kedves Mérleg! Valami fontos családi ünnep van ezen a napon, mert már kora reggel nagyon izgulsz, mint egy gyerek. Szeretnéd megadni a módját, méltó körülmények között megünnepelni ezt a szép évfordulót. Ma az sem baj, ha a megszokottnál bőkezűbbnek mutatkozol, hiszen mostanság igazán nem panaszkodhatsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Állandó küzdelmet kellett folytatnod önmagaddal, hogy megtaláld a helyes utat. A rengeteg próbálkozás után végre siker koronázza erőfeszítéseidet, és rátalálsz a megoldásra. Kezdd újra az alapoknál, és onnan kiindulva építsd fel önmagadat. Nem lesz hátrányodra, keresel egy példaképet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Régóta dédelgeted egy hosszabb utazás tervét, és ha egyelőre nincs is rá pénzed, a részletek felől azért érdeklődhetsz az utazási irodánál. Ki tudja, talán egyszer eljutsz álmaid országába. Este apró bosszúság érhet, mert egy randevú, vagy találkozó kútba esik. Ne bánd, nem vesztettél semmit.

Bak

Kedves Bak! Légy rámenős! Ne gorombán, inkább rafináltan. Hívd ki saját magadat szellemi párbajra, és élvezd agyad csavarosságát. Eleven észjárásoddal meghökkenést váltasz ki az ellenkező nemnél, éppen ezért nem csak a külsőddel hódítasz ma. Képes lehetsz olyan üzletet kötni, amely másnak nem sikerülne.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A tegnapi, csodálatos együttlét hatásától csak nehezen tudsz szabadulni. Legszívesebben ott folytatnád, ahol abbahagytad – erre azonban estig még várnod kell… Ne aggódj, ismét csodálatos órák várnak rád. Nem szabad azonban megfeledkezned arról, hogy nem csak a szerelemből áll a világ.

Halak

Kedves Halak! Ismét rá kell jönnöd, hogy nem vagy vasból, és idegeid sincsenek kötélből. Amikor valamin nagyon feldühödsz, helyesebben feldühítenek – ahogyan most is -, mindjárt itt hasogat, ott sajog, amott meg lüktet… Ebben az időszakban kiemelten fontos, hogy megőrizd nyugalmadat, lelki békédet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL