MÁGIA

Életmegújító rituálé az Ankh Ceremónia segítségével - Kezdj új életet és szerezz friss életerőt

Szerző:
Szabó Anna
A népszerű amulett és szimbólum, az egyiptomi mágikus Ankh kereszt az élet, az erő és az örökélet jelképe. Nem véletlenül láthatjuk sokszor az egyiptomi istenek kezében, akik képesek arra, hogy életet adjanak. Ha esetleg új életet szeretnél kezdeni, vagy friss életerőre lenne szükséged, akkor végezd el az Ankh Ceremóniát!

Az Ankh Ceremóniával nem csak egy új életet ad, hanem általa új fejezetet kezdhetsz az életedben, és friss életerőre tehetsz szert és általa jó egészségre is, mivel a rituálé a testet és a lelket tisztítja, gyógyítja, erővel tölti fel. Ugyanakkor ez egy fajta újjászületés, ami új lehetőségeket biztosít az életedben és megtisztít a negatív energiáktól, a rossz karmától.

Kellékek

8 db fehér gyertya

Ankh kereszt

Olaj

Rózsa

Liliom

Víz

Tömjén füstölő

Áldozati ajándék az isteneknek pl.: kenyér, sör, sütemény, bor, méz

A varázslat menete

Újhold napján tudod elvégezni a varázslatot. Végy előtte rituális fürdőt, majd öltözz fehérbe, a ceremónia idejére.

Gyújtsd meg a gyertyákat az oltárodon és a füstölőt is. Helyezd el középen a megszentelt olajat és egy tál vizet, amiben fehér liliom- és rózsaszirmok vannak. A többi virág legyen díszítő jellegű. Végül tedd az oltárra az istenek ajándékait is.

Amikor készen állsz, térdelj le, tedd össze imára a kezeidet és koncentrálj a célodra. Hívd magadhoz az energiákat és mond: „Ámon a Nap, Ré a Teremtő, Hórusz az Ég, hívom az a hatalmas isteneket, hogy vegyenek részt ceremóniámon."

Ekkor hajolj meg előttük, borulj le háromszor. Mosd meg kezeidet a virágszirmos vízben miközben azt mondod: „Megtisztítom testemet és lelkemet, hogy minden földi kín és gyötrelem elhagyja." Vizes kézzel töröld át a testedet, az arcodat, a karjaidat és egy kicsit a mellkasodat.

Nyúlj az olajos tálkáért és mond: „Mikor a szent jel megjelenik, az én életem megkezdődik, új fejezet veszi kezdetét, és egy új élet járja át testemet és lelkemet. Újjászületek."

Rajzold fel a homlokodra az Ankh keresztet, majd a tenyereidre, és a mellkasodra.

Ezután tedd össze ismét kezeidet imára: „Nap, Teremtés, Ég Urai, leheljetek és költöztessetek belém új életet, hogy még erősebb lehessek, mint eddig és új életet kezdhessek."

Lehelj háromszor a tenyereidre, majd vedd az előzőleg megtisztított Ankh keresztet a nyakadba, aminek az első éjszakán rajtad kell lennie.

Így fejezd be a szertartást: hajolj meg az istenek előtt és mond: „Még ezer évig dicsértessék a neveiteket, még ezer évig álljon fenn Birodalmatok, mert én ezerszeresen hálás vagyok nektek! Fogadjátok el szívből jövő ajándékomat az új életért cserébe."

Hajolj meg háromszor és vége is a rituálénak. Az istenek ajándékát hagyd egy napig az oltárodon.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL