Napi horoszkóp - 2017-01-05

Kos

Kedves Kos! Munkád megköveteli, hogy nagyon keményen dolgozz, mert csak így érhetsz célt. Egy fontos tárgyalás sokat segít abban, hogy eldöntsd, mi is a helyes irány, hogyan is cselekedj a továbbiakban. Szerelmi vágyad ma végre teljesül, érzelmeid szárnyra kapnak.

Bika

Kedves Bika! Munka terén egyre nagyobbak a követelmények, de ezt egy cseppet sem bánja, mert érzed, hogy megfelelő képességekkel rendelkezel ahhoz, hogy a várakozásoknak megfelelj. Egy régi szerelmed ismét helyet kérne életedben. Alaposan gondold meg, hogyan reagálsz.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy régóta óhajtott vágyálmodat eléred céltudatosságoddal és szorgalmas kitartásoddal. A befektetett energiád most végre megtérül. Anyagi helyzeted jól alakul ebben a mozgalmas időszakban. A romantikus érzelmek elöntik szívedet, szinte elhatalmasodnak rajtad.

Rák

Kedves Rák! Visszakaphatod a biztonságérzetedet és ezáltal az önbecsülésed is megnő. Ehhez azonban nemcsak a csillagoknak van köze, hiszen te is mindent megtettél a gyarapodás érdekében. Szabad kezet kaphatsz a munkádban, és így több önállóságra nyílik lehetőséged.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Sikereidet diplomáciai érzékednek is köszöneted. Most azonban úgy kell bánni kollégáiddal, üzletfeleiddel, mint a hímes tojással, mert érzékenyebbek a megszokottnál, másképp reagálhatnak a megszokottnál. Szeretteid támogatni fognak. Ne legyenek kétségeid.

Szűz

Kedves Szűz! Új munkatársat kaphatsz, akivel eleinte igencsak nehezen értesz szót. Sok olyan információ birtokába juthatsz viszont, ami megdöbbent és elgondolkoztat. Vajon helyesen cselekedtél ez idáig? Életviteledet befolyásoló kérdésekre kaphatsz most válaszokat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Vannak pillanatok, amikor komolyan aggódsz a jövőd miatt, ráadásul nem is alaptalanul Jóindulatra azonban csak a közvetlen környezetedtől számíthatsz. A kitartásod és a szorgalmad jelentik most a legnagyobb biztonságot. Ez az, amire mindig alapozhatsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Sokat gondolsz a múltra, és azon keseregsz, hogy soha nem térnek már vissza azok a szép idők. Szívet melengető élményben lehet részed a gyermekeid, családtagjaid segítségével. Széppé teheted újra napodat, ha megpróbálsz másoknak örömet szerezni.

Nyilas

Kedves Nyilas! A felvállalt feladatok teljesítése kerül most előtérbe. Ezúttal nem fekteted felesleges helyre energiáidat. Most érdemes pályázatokat megfogalmazni, beadványokat szerkeszteni. Tökéletesen alkalmas ez a nap arra is, hogy hivatalos ügyeidet rendbe tedd.

Bak

Kedves Bak! Partnerkapcsolat, szerelmi viszony foglalkoztat. Jó dolognak tartod a függetlenséget, így is remek teljesítményt nyújthatsz, de érzelmileg fontosnak tartod az összetartozást, az egymásért való aggódást. Életviteledet ma alaposan átértékelik ezek a gondolatok.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Fontos döntést kell hoznod jelenlegi karriereddel kapcsolatban. Ezúttal ne visszafelé nézz, hanem előre. Most kell meghatároznod, hogy a jövőben milyen úton haladsz tovább. Remek ötleteid támadnak, amelyek a későbbi eseményekre nagy hatással lesznek.

Halak

Kedves Halak! A szerelemben sikeresnek érezheted magad, mert önmagadnak is bebizonyítottad végre, hogy helyesen tudtál társat választani. Remekül megértitek egymást kedveseddel. A középpontban ezúttal a mély érzelmi kapcsolat és a közös pénzügyi alapok állnak.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL