MÁGIA

Maja látomás

Szerző:
Szabó Anna
Ezzel az ősi maja hagyományokon alapuló varázslattal képes leszel meglátni jövendő szerelmedet, életed párját. A maják szavakkal létesítettek kapcsolatot a „túlvilággal”. Amikor megjelent nekik a szellem, mindig beszélt hozzájuk, és e szavak alapvető elemei voltak a spirituális kapcsolatnak.

A varázslat azon alapul, hogy ha egy obszidián kőre (a fény kövére) összpontosítasz, képes leszel szóba elegyedni a spirituális világgal, és eljövendő szerelmedet is megláthatod. Az ilyen látomásokhoz persze komoly odafigyelés, és hatalmas akaraterő szükséges, valamint elengedhetetlen hozzá az áldozatul felajánlott kukoricakása, és az élet alapvető étele, az ősi szent folyadék – ezeket a varázslat során elkészítjük.


Hozzávalók

Kevés kukoricaliszt
Kevés forrásvíz (ásványvíz is megteszi)
1 obszidián kő
1 kis tálka
3 kék gyertya



A varázslat menete

1. Először is el kell készítened a kukoricakását. Ehhez keverd össze a kukoricalisztet a forrásvízzel, és lassú tűzön főzd egészen addig, amíg a kása be nem sűrűsödik. Ha elkészülte, tedd félre, és hagyd kihűlni.


2. Ha kihűlt, kenj rá egy keveset az obszidián kőre. Nagyon fontos, hogy semmiféle eszközt ne használj, kizárólag a két kezeddel dolgozz. Helyezd a követ a tálkába, és önts rá annyi forrásvizet, amennyi ellepi. Ugyanebben a forrásvízben mosd le a kezedről a maradék anyagot.

3. Gyújtsd meg a gyertyákat, és tedd le őket az edény mellé. Ülj szemben a tálkával és a három gyertyával, és kezdj el koncentrálni rájuk, majd finoman, halkan mondd el a kívánságodat. Folyamatosan beszélj a gyertyákhoz, de közben pillants az obszidiánra is. Nézz mélyen a kőbe, mintha teljesen a belsejébe akarnál látni, és mondd el neki is a vágyadat.



Ezt a varázslatot nem elég egyszer elvégezni. Mivel gyakorlat teszi a mestert, többször is próbálkoznod kell, mire képes leszel valóban „látni”.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL