DIVAT

Riviéra sikk

Szerző:
Szabó Anna
Élénkek és bájosak az idei év strand kiegészítői. Csempéssz te is stílust a plázsra! A színek és a fazonok merészen keverednek. A fő szabály, mindössze annyi, hogy passzoljanak egymással.

Narancs és pink

Ez a két szín első hallásra merésznek tűnik, és látványra is inkább feltűnő. Főleg, ha még egy piros szalmakalapot is a fejedre kapsz hozzá. A táskádban legyen egy könnyű strandruha, amiben akár a városba is besétálhatsz.



Fehér mánia

A fehér szín csak a napbarnított bőrön mutat jól, de nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz. Fonott, natúr és fekete kiegészítőkkel igazi díva lehetsz. Az sem baj, ha nem éri víz, így maradhat mindig hófehér.



Eklektikus őrület

A strandon se feledkezz meg a stílusos kiegészítőkről és az egyedi külsőről. Ha kedved úgy tartja, keverheted is a különböző stílusjegyeket. Mintára másik mintát, csíkos sorthoz virágos táskát és még sorolhatnánk. A fantáziádra van bízva.



Farmerben a strandon is

Ha farmermániás vagy, akkor a strandra is vidd magaddal kedvenc sortodat, vagy miniszoknyádat. Kombináld színes darabokkal, a citromsárga például nagyon trendi. A kislányos hangulathoz még a fodros, gyűrt anyagú ruhák is illenek, és nagy színes vászontáskák.



A röplabda pályán

Ha az aktív kikapcsolódás híve vagy, akkor sportosabb és kényelmesebb kiegészítőket válassz a strandoláshoz, hátha egy röplabda meccsre, vagy frizbi csatára hívnak majd a szomszéd srácok. Sose lehet azt tudni! Gumírozott vászon sortok előnyben. Ne felejts el felvenni baseball sapkát, nehogy napszúrást kapj.



Mibe pakolj

A táskának a fürdőruha stílusához és mintájához kell passzolnia, és harmonizálnia illik a törölközővel és a gyékénnyel, melynek a szélén mindig van egy színes vászon csík. Ha még a smink táska és a pénztárca is megy egymáshoz, akkor tökéletes az összhang és te leszel a tengerpart legattraktívabb jelensége.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL