Napi horoszkóp - 2017-01-04

Kos

Kedves Kos! Felismered azt a régi bölcsességet, hogy érdemes kitartóan dolgozni, amíg tökéletesen be nem fejezed az elkezdett munkát. Így örömödet találod az elért, tartós sikerben. Keress társakat, barátokat, hogy közösen élvezzétek az életet.

Bika

Kedves Bika! Nagy szorgalommal dolgozol, rengeteg kötelezettséget vállalsz. Élvezed, hogy ha nincs egyetlen szabad perce sem. Most azonban olyan hangulatban van, hogy szeretnél egy kicsit lazítani, szabadnak érezni magad. Utazni, szórakozni lenne kedved.

Ikrek

Kedves Ikrek! A csillagok vibrálásai bátorítást adnak, hogy kimutasd legbelső érzéseidet, lelki fényedet. Szabadságra, izgalomra van szükséges, a kötelezettségek fékezik mozgásost. Az igaz szerelem helyet kér életedben. Ideje lenne beengedni. Nem gondolod?

Rák

Kedves Rák! A munkahelyi viszonyok jól alakulnak, mert hosszabb ideje dolgozol egy helyen, és általában már megismertek téged. Gondolj arra, hogy annyit érsz, amennyire önmagadat értékeled. Nagyon fontos, hogy az ember jól érezze magát a munkahelyén.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felszabadultabb vagy, mint az előző napokban. Tán még pihenésre is lesz időd. Valószínűleg alkalmad nyílik megtapasztalni a szexualitás merészebb változatait is. Ne szégyelld kimutatni vágyaidat, óhajaidat. Így lesz tökéletes az együttlét.

Szűz

Kedves Szűz! Ellenségeket szerezhetsz magadnak, pedig egyáltalán nincsenek hátsó szándékaid. Csak önmagadat adod, és naivan adod elő ötleteidet. Jegyezd meg, hogy a házasságban és az üzleti életben a diplomácia mindig eredményesebb az ellenségeskedésnél.

Mérleg

Kedves Mérleg! Alaposan elmaradtál a munkáddal, mert képtelen vagy összpontosítani, koncentrálni, figyelni. Álmodozol, szárnyalnak a gondolataid. Egyszer itt vagy, másszor ott. Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életedben.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha vétettél valaki ellen, ne gyötörd magad fölösleges szemrehányásokkal. Az élet mindig kínál lehetőséget arra, hogy jóvátehesd a hibáidat. A Vízöntő időszak majd elég lehetőséget biztosít a kibékülésre. Inkább előre nézz, ne hátra!

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha van már partnered, az még korántsem jelenti azt, hogy leáldozott az udvarlás ideje. Továbbra is nyugodtan hagyd, hogy kedvesed udvaroljon, apró bókokkal halmozzon el. Rafinált, szexis jelzéseidre úgyis csak a halottak nem reagálnak.

Bak

Kedves Bak! Adj magadnak annyi időt, hogy nyugodtan végiggondolhasd a jövőre vonatkozó terveidet. Jó ideje túlságosan is mozgalmas az életed, most végre egy kis nyugalomra van szükséged. Légy óvatos, mert valaki csapdába akarja ejteni szívedet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A csillagok biztatást adnak arra, hogy bátrabban vállald érzéseidet. Állandó tettvágyad miatt alig van helyed mások számára, mindig haladsz a saját utadon. Most viszont szükségét érzed, hogy törődjenek veled, és boldogan viszonzod a gyengéd érzelmeket.

Halak

Kedves Halak! A Jupiter, a te csillagjegyed, pozitív energiát sugároz, ami szerencsével párosul. Tele van lelked várakozással, kész vagy befogadni új benyomásokat, ismereteket. Sok energiával rendelkezel, így mindenféle problémát gyorsan megoldasz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL