Napi horoszkóp - 2016-12-31

Kos

Kedves Kos! Szűk családi vagy baráti körben üríted pezsgőpoharadat az új esztendőre, de az sincs kizárva, hogy éjfélig nézed a televíziót, utána pedig ágyba bújsz. Csendesnek, békésnek ígérkezik az év utolsó napja. Ha felcsendül a Himnusz, gondolj arra, hogy nem csak kudarcban, bánatban volt részed ebben az évben

Bika

Kedves Bika! Sohasem tudtál parancsra, muszájból nevetni. Sőt szomorúnak, lehangolónak tartottad „e kényszert”. Nincs valami fényes kedved, amikor a kedveseddel elindultok a bulira. Ám a baráti társaságban a beszélgetés – rendhagyó módon – komoly, nehéz tárgyakra terelődik. Ritka jó beszélgetés kerekedik.

Ikrek

Kedves Ikrek! Végre vagy sajnos, elérkezett az esztendő utolsó napja, amikor az emberek nagy része vidám és felszabadult. Ha csak egy percre is, gondolj azokra, akik szomorúságban, lehangoltságban töltik ezt az ünnepet, azután add át magad testestül-lelkestül az ünneplésnek. Boldog új esztendőt!

Rák

Kedves Rák! Nem a legjobb napja az évnek. Túlságosan is sokat vársz a mai naptól. Mint mindig. Pedig rájöhettél volna már, hogy ez is csak egy nap a többi között. Ha időben cselekszel, még szebbé teheted az estét. Keresd fel barátaidat, és engedd el végre magad! Minél felszabadultabb vagy, annál könnyebb.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Alig bírsz magaddal, pedig nem ártana kicsit pihenni, mielőtt átadod magad az év búcsúztatásának. De ki tud ilyenkor aludni? Este elragad hódító szenvedélyed, de ezen senki nem lepődik meg. Feltéve, ha elegánsan teszed. Úgy érzed, nem értenek meg. Miközben körülötted mindenki boldog, te bús vagy.

Szűz

Kedves Szűz! Attól függ, hogyan alakul az év utolsó napja, hogy mire voksolsz. Több meghívást is kaptál, sőt az is megfordult a fejedben, hogy otthon maradsz, vagy elutazol szerelmeddel. Valószínűleg ez utóbbi látszik a legkedvezőbbnek, de még nem tudod, hogy emiatt kihagyod-e az esti bulit.

Mérleg

Kedves Mérleg! Bölcs és jó döntések, sikeres pénzügyi ügyletek, kiegyensúlyozott, boldog családi élet – nagy általánosságban ez jellemezte az évet. Persze voltak hullámvölgyek is, de hát kinél nincsenek? Amilyen fantasztikus volt az év, olyan remekül sikerül az utolsó napja is. Boldog új esztendőt!

Skorpió

Kedves Skorpió! Kivételesen nem fogadkozol, nem ígérgetsz, s nem teszel esküt senkinek sem. Pedig ugye tudod, hogy változnod kell? Főleg, ha megmaradtál annak a kíméletlen Skorpiónak, ami ezelőtt voltál. Ha igen, biztos, hogy elveszted Őt. Ezt pedig ugye nem akarod? Boldog új esztendőt!

Nyilas

Kedves Nyilas! Sok bonyodalom és idegesség adódhat abból, ha túlságosan is megszervezted, túlbiztosítottad magadat az estére. Végül lehet, hogy az egyik helyre sem akarsz elmenni. Pedig a főnököd is meghívott, őt pedig nem szeretnéd megbántani távolmaradásoddal. Az a legfontosabb, hogy ne akard magad mindenáron jól érezni.

Bak

Kedves Bak! Noha hajlamos vagy nevezetes napokat kiszemelni a hétköznapok közül, ma az ünnepnap válik szinte szokványos hétköznappá. Neked van igazad. Miért is a naptár határozná meg a te jó érzéseidet? Öröm tölt el mások ünneplését látván, mégsem ragad rád az emelkedett hangulat. Zsúfolt évet tudhatsz magad mögött.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Voltaképpen nem szereted ezt a napot. Sohasem szeretted. Mindig viszolyogtál kényszerességedtől, a muszáj-nevetni-mulatni-szórakozni sajnálatra méltó kis parancsolatodról. A riói karnevál, az igen, oda szívesen elmennél egyszer. Vigyázz, az evés-ivás legyen mértékes.

Halak

Kedves Halak! Szent fogadalmat teszel, hogy ma nem hagyod magad elcsábítani a kötelező ünneplés nekivadult forgatagába. Számos meghívást is kaptál, de egyik azzal az ürüggyel utasítottad vissza, hogy elutazol. A könnyű vacsora elfogyasztása után gondosan elsötétíted szobádat, és békésen nyugovóra térsz.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL