Igazság

 

Tarot lapod nem más, mint az Igazság. Mert az igazság olyan, mint te, kedves, nagylelkű, diplomatikus, bátor, bölcs és mindenütt jelen van, mert mindenkinek a legjobbat akarja. Számodra az igazság pont olyan fontos, mint az alapvető intelligencia és szépség, mindkettőnek jelen kell lennie az életedben.

Az Igazság több szempontból is megjelenik életedben jövőre. Végre meglátod személyiséged árnyoldalait, amelyeket kiakarsz majd küszöbölni. Feltűnik életed és kapcsolataid sekélyességét is. Egyszóval minden szemet fog szúrni, és kénytelen leszel teljes átalakítást eszközölni ki az életedben. Az év arról fog szólni, hogy szép lassan életed minden területét átalakítsd és megtanuld többé nem áltatni, vagy becsapni önmagadat. Lehet, hogy az igazság sokszor fájó lesz, de ha már egyszer elkezdődik az, hogy eltűnik a hályog a szemedről, onnantól már nem lesz visszaút.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL