EZOTÉRIA

9 sikert hozó mágikus ábra

Szerző:
Szabó Anna
Ha szeretnél sikeresebb lenni az életben, esetleg egy jó állásra, vagy anyagi javakra vágysz, akkor próbáld ki az alábbi sikert hozó mágikus ábrákat. A talizmánok némelyike gyors meggazdagodást is hozhat.

 

Ezek az ősi, titkos ábrák ugyan mágikus erővel vannak felruházva, de természetesen nem helyettesítik az erőfeszítéseket, a megfelelő döntéseket, a törekvést, amit a céljaink eléréséért nekünk magunknak kell megtennünk. Energetikai kisugárzásuk segítő erőt jelenthet egy vállalkozás beindításánál, munkahelyi sikerek elérésénél, vagy akkor, ha egy megfelelő állást szeretnénk találni. Az itt található jelképek és talizmánok, szisztematikusan felépített, mágikus ábrával vannak ellátva, melyek a sikerrel kapcsolatos vágyak beteljesítésére szolgálnak. De ne feledd: a szerencse csak ahhoz kopogtat be, aki tesz is érte valamit.

Válaszd ki a neked tetsző talizmánt,kattints rá és próbáld ki a hatását!

A jelképet rajzold fel egy lapra, és tedd ki a dolgozószobádba, vagy a munkahelyeden az asztalodra. Ha nem szeretnéd, hogy a kollégáid meglássák, akkor az is megfelelő, ha egy dobozba rejted. A lényeg, hogy azon a helyen legyen, ahol dolgozol, illetve céljaid elérésén munkálkodsz.

 

  

  

  

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL