ANGYALISKOLA

Beavattak az angyalok a titokba - Ezt a mágikus 20 mondatot kell kimondanod a Karácsonyi ünnepekkor!

Szerző:
Szabó Anna
Elárulták az angyalok azt a nagy titkot, hogy mi az a 20 mágikus szó, illetve mondat vegyesen, amit egyenesen ki kell mondanod a Karácsonyi ünnepekkor ahhoz, hogy megalapozd a boldog, bőséggel teli, szerencsés jövő évedet és magad mögött hagyhasd a rossz karmádat és az adósságaidat! De ne feledd, csak akkor ér valamit, ha szívből is mondod…

 

Megkértem az angyalokat és elárulták. 20 mágikus szó, és mondat, amik megváltják a lelkedet. Boldoggá tesznek, fényt visznek az életedbe. Utat mutathatnak. Felszabadíthatnak. Bőséget és jólétet hozhatnak. Letudhatod általuk némelyik karmikus adósságodat és pozitívvá varázsolhatod. De csak akkor kapod meg mindezt, ha igazán komolyan gondolod és szívből mondod ki őket Szent Este és Karácsony másnapjaban.


1. Szeretlek!

2. Boldog vagyok!

3. Bocsáss meg!

4. Megbocsátok Neked! (ezzel a kettővel oldhatod a karmádat, de akár másokét is, különösen, ha valakivel haragban vagytok vagy azt hiszi, te neheztelsz rá)

5. Minden jót kívánok!

6. Sok boldogságot/szerencsét/ sikert kívánok! (bármit is kívánj másnak, azzal a karmádat tisztogatod és oldod le róla a negativitást)

7. Áldásom rád/ (ezzel rengeteg töblet energiát és szeretet adhatsz a másiknak. Az áldás egy mágikus tevékenység, amivel megpecsételed valakinek a sorsát, hogy pozitív irányt vegyen.)

8. Köszönöm!

9. Köszönöm, hogy vagy Nekem!

10. Hálás vagyok (Neked)/Hálás vagyok mindenért, amit az idén kaptam! (a 8-as, 9-es, 10-es mondatokkal beindíthatod életedben a pozitivitást és Univerzum adni kezd neked. Mond ki őket annyiszor, amennyiszer tudod és annál intenzívebb lesz az Univerzum és az égiek áldása rád)

11. Hiszek benned!

12. Hiszek az égiek/istenek hatalmában/erejében!

13. Elfogadom a sorsomat!

14. Bármi is történjék velem, tudom, hogy jó okkal történik! (minden az égiek felé irányuló pozitivitást és bizalmat kifejező mondat (11, 12, 13, 14) azt jelzi nekik, hogy készen állsz rájuk, befogadni az erejüket, a hatalmukat és hogy rájuk mered bízni magadat és ők cserébe megjutalmaznak!)

15. Nem félek a jövőtől/a gonosztól! (bármi, amit így kijelentesz az megtestesül és valóban nem fogsz félni tőle)

16. Én már most gazdag vagyok! (lélekben, érzelmek, gondolatok, fantáziában, szeretetben családban, gondolj bele, mi mindened van és így elérheted, hogy még több legyen belőlük)

17. Jó ember vagyok/tehetséges vagyok/kreatív vagyok! (dicsérd meg magadat a napokban minél többször, és meglásd, hogy csak még fényesebb lesz az aurád és erőteljesebb a karmád! Minden önigazolás erősíti a lelket.)

18. Szeretem benned, hogy... ( hasonlatos az előbbihez, csak nem magadat erősíted vele, hanem másokat. Márpedig minél inkább másokat erősítesz, annál jobban erősíted vele közben magadat is!)

19. Hadd segítsek! (ajánld fel minél többször a segítségedet, mert minél többet segítesz ebben az időszakban, annál többet fognak neked is jövőre)

20. Legyünk (jövőre még jobb) barátok/jó testvérek/ őszinték/ jó házastársak! (mond ki a megfelelőt, a helyénvalót, és úgy fog rátok hatni, mint egy áldás)

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL