SZEX, SZERELEM

5 figyelmeztető jel, hogy mégsem a valódi ikerlelkeddel találkoztál

Szerző:
Szabó Anna
Hamis ikerláng? Legnagyobb meglepetésünkre egyre több jel mutat arra, hogy létezik ilyen. A hamis ikerlelked egy olyan személy, aki látszólag ugyanolyan terveket kovácsol, mint te, és hasonlóan energikus hozzád, de valójában mindez csak az ő fejlődését szolgálja, te csupán katalizátorként működsz ebben. Íme, 5 jel, mely bizonyítja, hogy nem a megfelelő emberrel találkoztál.

 

Hamis ikerláng

A hamis ikerlángok energiavámpírként is ismertek, akik más személyek energiáinak rezgéséből táplálkoznak. Részben leutánozza a te metafizikai energiatestedet, mint egyfajta tükör, azért, hogy befolyásolni tudja a gondolataidat, és különlegesnek gondold őt. Azonban az ilyen kapcsolatban végül kimerültnek, elveszettnek, értéktelennek érzed magad, hogy nem vagy elég méltó a szeretetre.

Könnyen lehet, hogy egyik fél sincs ennek tudatában, hogy mi zajlik metafizikai szinten, és ez a viszony addig lesz ciklikus, míg meg nem tanulják mindketten a leckét. A tanulság az, hogy az ilyen személy nem a valódi ikerlángod, viszont mivel ezt te nem ismerted még fel tudatosan, és nem tudod megkülönböztetni a valódi ikerlelkedet a hamistól, ez az egész újra és újra megtörténik veled. Egészen addig, míg rá nem ébredsz erre, és nem változtatsz.

Sok figyelmeztető jele van annak, ha valaki mégsem a valódi ikerlángod. Az alábbi 5 jel végérvényesen bizonyítja, hogy nem a megfelelő emberrel találkoztál.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL