LELKIPATIKA

11 figyelmeztető jel az Univerzumtól, hogy rossz úton jársz

Szerző:
Szabó Anna
Sokan azt gondolják, hogy a dolgok „csak történnek velük”, de ahogyan elkezdenek figyelni a megérzéseikre, minden azt mutatja, hogy ami történik épp, azt az ember maga teremti. Lehet, hogy nem vagy tisztában azzal, hogy percről-percre te teremtesz mindent, de szerencsére az Univerzum sok jelet biztosít, hogy tudassa, mi a helyes út, vagy ami fontosabb, mikor nem jársz a jó úton.

Általában a figyelmeztető jelek nem kívánt események és körülmények formájában mutatkoznak meg a világegyetemben. Ezek a jelek arra utalnak, hogy az energia rezgésszáma alacsony vagy épp „beragadt". A gondolataid, érzéseid, cselekvéseid középpontjában az áll, hogy negatív energiákat teremtesz, és ez hozza létre a nem kívánt körülményeket. Ezzel szemben, ha a gondolataid, érzéseid és cselekedeteid magas rezgésszámon mozognak, az életedben folyamatosan jó dolgok fognak bekövetkezni. Remek időzítés és szerencse kísér majd egész nap. Ezért fontos a pozitív gondolkodás, amely megemeli a rezgésszámot.

Bár megvan az a képességed, hogy magas rezgésszámon rezonálj, ennek a megtartása nem egyszerű feladat. Ez azért van, mert a lelked anyagi testbe van sűrítve, amely itt ragadt a Földön, a fizikai dimenzióban, szemben az éteri, magasabb dimenziókkal. Az anyagi világ a Földön és a tested sokkal alacsonyabb rezgésszámon rezonál, mint a lelked maga. Emiatt időről-időre felmented magad a nem kívánt események alól, de ez így érthető is. Amint elkezded figyelni ezeket a figyelmeztető jeleket (anélkül, hogy az ego lenne a mérvadó), hamar visszakerülhetsz a jó kerékvágásba.

Ahogy telik az idő, vizsgáld meg az Univerzum figyelmeztető jeleit. Íme, néhány példa, hogy értsd, miről is van szó.


1. Bevered a lábujjadat
2. Dugóba kerülsz
3. Mások rosszallóan néznek rád, és megjegyzéseket tesznek
4. Megsérülsz
5. Váratlan kiadások merülnek fel, és nem várt számlák érkeznek
6. Nyugtalankodsz
7. Vitázol a szeretteiddel
8. Lebetegedsz
9. Gyakran fáj a fejed
10. Elveszíted a vagyonodat vagy egy részét
11. Gyakran érzel kellemetlen szagokat és ízeket, hangokat hallasz

Minden jel arra utal, hogy ideje visszatérned a normális állapotba, és a megfelelő rezgésszámra kerülni.

Amikor találkozol egy ilyen figyelmeztető jellel, semmiképp ne hagyd figyelmen kívül!

Ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a rossz érzés, és befészkelje magát a gondolat a fejedbe, hogy valahol egészen máshol szeretnél lenni. Ehelyett végy egy mély levegőt, gondolj át mindent lépésről-lépésre és meditálj. Ha hamar elcsíped ezeket a figyelmeztető jeleket és gyorsan reagálsz is rájuk, akkor a világegyetem hamar megszünteti a negatív energiákat.

Utolsó megjegyzésként hadd mondjunk el neked annyit, hogy ne vidd túlzásba a jelek értelmezését. Csupán beszélj róluk, gondolkodj el rajtuk és játszd vissza őket újra és újra. Az elme így csökkenti a negatív rezgésű energiákat. Tekintsd ezt egyfajta „stoptáblának", és lépj ki belőle. Ügyelj arra, hogy a gondolataid, érzéseid és cselekvéseid természetes frekvencián rezonáljanak.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL