KÖZÉRZET

10 tünet, mely előre jelzi, hogy meghűltél

Szerző:
Szabó Anna
Ha megfáztál, nincs mese, itt az ideje, hogy legközelebb megtanuld, hogyan kerülheted el. Nem nehéz megakadályozni, csupán néhány trükköt kell figyelembe venned, és pár életmódbeli változtatásra lesz szükséged.

Senki sem szereti a hideget és az influenza szezont, mindenki igyekszik elkerülni, hogy megbetegedjen. Torokfájás, orrfolyás, mellkasi fájdalom és köhögés - senki sem kedveli ezeket a tüneteket, ráadásul még láz is társulhat mellé. Egy megfázás nem zajlik le 24 óra alatt, eltart akár 1-2 hétig is. Ez alatt persze minden ismerősöd úgy kerül, mintha pestises lennél.

A jó hír azonban az, hogy mindezt el tudod kerülni. A megfázás a megbetegedések olyan fajtája, amely már előre tüneteket produkál, még mielőtt megfáztál volna. Ha képes vagy ezekre figyelni, akkor hatékonyan védekezhetsz ellene.

Két lehetőséged van: vagy megfigyeled ezeket az alapvető tüneteket, és elkerül a betegség, vagy megfázol és annak minden hátrányát is tűrnöd kell. Íme, a nátha 10 korai figyelmeztető tünete, így kerülheted el a megfázást:

.

 

 

közérzet egészség tünetek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL