MÁGIA

A hűség virága

Szerző:
Szabó Anna
Ez a kelet-európai varázslat a partnered hűségét biztosítja. A körömvirág az állhatatosság jelképe. Ez a növény minden hónap elején virágzik, amely kapcsolatba hozható a nők ciklusával. Angliában a „férjek órájának” vagy a „nyár menyasszonyának” is nevezték.

Kellékek

- egy kevés föld
- egy kis terrakotta cserép
- egy marék körömvirágmag



A bűbáj menete

A földet titokban kell megszerezned, mégpedig a szerelmed lábnyomából. Várd meg a teliholdat, vagy legalább a növekvő holdat, mert a varázslat hatása ilyenkor a legerősebb. Szórd a földet a cserépbe, és ültesd el a körömvirágmagokat. Amíg ezt teszed, folyamatosan a partneredre gondolj, és kérd a „fentieket”, hogy áldják meg őt hűséggel.

Ha végeztél, tedd a cserepet egy napos ablakba, gondosan öntözgesd, és ápold szeretettel. Ne feledd: ez egy különleges növény, nem szabad háborgatni, mert akkor a varázslat nem érvényesülhet. Ha kinő a növény, ő lesz a szerelem virága, amely őrzi a hűségeteket.


A körömvirág az évente lehullott saját magjáról szaporodik, ezért a következő évben ismételten ültesd el őket. Ez a növény ugyanis az állandóságot és az állhatatosságot jelképezi.

 
Forrás: Nicola de Pulford, Varázslatok könyve

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL