SZÓRAKOZÁS

Győzike - Munka nélkül nincs siker!

Szerző:
Szabó Anna
Példakép és nevetség tárgya. Irigylik és ítélkeznek tettein. Gáspár Győző úgy él, hogy a maga dolgával foglalkozik. Céljai elérésében nem akadályozta mások véleménye. Munkamániás, imádja a kihívásokat. Exkluzív interjúnkból kiderül, mi hajtja Győzikét az életben.

Séróból megoldani

- Lement az RTL Klubon a Győzike Show hetedik évada. Szállingóznak olyan hírek, hogy nem lesz folytatás. Egy interjúban azt mondta, hogy Isten majd megsegíti. Ezek szerint hiszel egyfajta gondviselésben?

- Bízom igen, de az meg sem fordul a fejemben, hogy az emberek ne lennének kíváncsiak a tévéműsorra. A heti két és fél millió nézőből valamennyien utálnak, gyűlölnek, mások viszont rajonganak, szeretnek. A döntés a jóisten és az RTL Klub vezetésének kezében van. A felém özönlő megkeresésekből inkább arra következtetek, hogy az emberek kérik vissza Győzikét. Unatkozni nem fogok.

Világ életemben munkamániás voltam, ha nincs munkám, akkor csinálok magamnak. Tele a naptáram fellépésekkel. Az nem derül ki a médiahírekből, hogy én hétvégén is huszonnégy órát talpon vagyok. Büszke vagyok arra, amit elértem. Hiszem az Istent, de kitartás és munka nélkül nincs siker. Amit kérek Istentől, megadja, amire ő kér engem, megteszem.

- Megnéztem a születési adataid alapján a horoszkópodat. Abból kitűnik, hogy gyorsan alkalmazkodsz a változásokhoz.

- Az időt szeretem jól felhasználni. Nem lehet a mi életvitelünkben előre tervezni. Ma sem úgy történtek a dolgok, ahogy tegnap terveztük. Eljutni Hajdúszoboszlóra most sem sikerült, helyette forgattunk. A következő hónapra be van írva a naptárba néhány időpont, lagziba megyünk, fellépünk itt-ott... Engem jobban zavar, ha lenéznek, támadnak, gyalázkodnak. A váratlan dolgokat megoldani imádom. Élő adásban beszélni, levezetni egy estet a színpadon izgalmas kihívás. Séróból megoldani, azt szeretem!


Magamra hallgatok

- A Női Portál olvasói között szép számmal vannak, akiknek ezt a bátorságot, az önmagunkba vetett hitet évekig tanulni kell. Te működteted… foglalkozol esetleg ezotériával?

- Neked a feleségemmel kellett volna beszélgetned. Beának járnak ilyen újságok, bújja a horoszkópokat, én pénzt keresek. Bak jegyű vagyok, praktikus típus. Önmagammal foglalkozom, a munkám leköt teljes mértékben, nem érek rá fejtegetni a horoszkópot.


- A munkamánia és a csodálatra méltó kitartás is szerepel a bolygóállásaidban.

- Mert csak a munka érdekel. A média, a marketing ügyek felszabadítják a kreatív energiáimat, ettől jól érzem magam. Nem foglalkozom az emberek véleményével, azt teszem, ami szerintem helyes. Ha a mások elvárása befolyásolna, nem járnék szép kocsival, és a családommal is másként bánnék. Egyedül magamra hallgatok! Ha mellre szívnám a mások véleményét, már rég depressziós és beteg lennék. Amit elértem családom és magam kedvéért tettem, aki akarja, csinálja utánam.


- Érzékeled, hogy a rólad keringő sok közbeszédnek milyen visszaható ereje van?

- Erős vagyok. Elköteleztem magam egy célért, lepereg rólam a rosszindulat. Sokan viszont szeretnek. A napokban Sopronban léptem fel, ahol körülvettek a rajongók. Kilenc éve élek színpadon, meg tanultam arra figyelni, ami örömet okoz. Aki csak a lenézésre képes, ragaszkodjon ahhoz, én szeretem jól érezni magam és a színpadon is arra törekszem. Háromféle műsort adok, könyökből nyomom, soha nem ugyanolyan, szeretek spontán lenni.


A festés az abszolút kikapcsolódás

- Azt is te találtad ki, hogy márkanévvé alakulsz? Zoknikat lehet kapni a neveddel és egyebeket.

- Az ötlet saját volt, aztán cégek kerestek meg engem. A népszerűségemet ezekkel a termékekkel pénzzé lehetett váltani. Amikor úgy hozta az élet belevágtam állattenyésztésbe, van egy disznótelepem. Egy éve pedig csalamádé előállításába fogtunk. Minél több helyre próbálom a termékeket eljuttatni. Most új gépsorral bővült a kapacitásunk. Vegyes erős, piros paprika, cékla, uborka a kínálatunk. Szeptemberre tovább terjeszkedünk, ha sikerül. Az időmből valamennyit kell töltenem a lovammal, Csillával. Hétvégén Evelyn lányommal lovagoltunk. Négy hektár földet vettem Hugyag községben, ahol babot termesztünk majd. Van egy tavunk, ahol halakat tenyésztünk. Külön parcellákban harcsa, keszeg, ponty és arany halak növekednek.

Készülünk egy három napos rendezvényre is, ami a szülőfalum Nógrádmegyer megtévedt, szegény lányaiért történik. Istentisztelet is lesz, mert a környékben nagyon elterjedt a prostitúció. Néhány gyereklány egy tányér krumplilevesért lehúzza a bugyiját. Csatlakoztam egy helyi kezdeményezéshez, mert nagyon egyet értek a törekvéssel. Amiről nem szoktam beszélni, hogy szeretek festegetni. Sokszor ülök a vászon elé, megnyugtat.

- Gyerekként ilyen életet terveztél magadnak?

- Ilyet. Mindig jobbra vágytam, mint amit gyerekként láttam és jobb jött. Ez hajtott, ha már életben maradtam. A rokonsággal is összebékültünk, megnyugodott a lelkem. Fontosak a családi kötelékek. A többiről Bea majd nyilatkozik nektek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL