SZEX, SZERELEM

8+1 jel, hogy egy igazi úriember a kedvesed - Ha ez igaz, nagyon szerencsés vagy!

Szerző:
Szabó Anna
Lássuk be, a legtöbb nő jobban szereti az igényes, eszes, lovagias urakat és kevéssé azokat a bunkókat, akiknek kilóg a kapa a szájukból és a nőt felmosórongynak vagy rabszolgának tekintik. Jó, nem is kell átesni a ló túloldalára, nem az kell, hogy egy idegesítő sznob legyen, de igenis, legyen meg benne az a 8+1 nők számára rendkívül mágikus jellemző, ami egy úriembert övez!


1. Jó a modora

Maximálisan udvarias. Megtisztel téged és másokat egyaránt. Tud szépen és illedelmesen köszönni és kérni. Nem csámcsog, nem beszél tele szájjal, és bele sem szól mások monológjába. Képes kontrolálni a viselkedését. Nincsenek előítéletei sem az ember színével, vagy hátterével kapcsolatban.

2. Igényes külsejére és környezetére

Egy úriember ízig-vérig tip-top ember. Jól ápolt, sosem elhanyagolt. Elegáns. A megjelenése tökéletes, odafigyel a hajától kezdve, a bőrére, és a ruházatára, mindenre. Egy picit hiú, de nem annyira, hogy órákat töltsön a fürdőben. Nem szerelmes magába, de szeret igényesen kinézni. Lehet, hogy vannak márkák, amikhez a szíve húz, de sosem azért, hogy azzal villogjon mások előtt. Mindig kifogástalanul jelenik meg és tudja, hogy milyen alakalomra, hogy öltözzön fel. Márpedig, ha kényes a megjelenésére, akkor a testalkatára is az, és ezért nem engedi meg magának, hogy elhízzon és beteg legyen. Ezért sokszor kifejezetten sportosak, és óvatosan bánnak a káros szenvedélyekkel.
Ami pedig a környezetét illeti, nagyon odafigyel arra, hogy mindig tisztaság és rend legyen otthonában, a kocsijában, a munkaasztalánál az irodájában, mert tudja, hogy a környezete árulkodik róla és különben is így érzi magát komfortosan.

3. Nagylelkű

Tökéletesen nagylelkű mindenkivel, a párjával szemben pedig különösen. Akár szívességtételről, anyagiakról, segítségről legyen szó. Mindig a legjobb tudása és lehetőségei szerint jár el. Ráadásul nem csak azért teszi, hogy másoknak bevágódjon, hanem mert valóban él benne az önzetlen lovagiasság. A párjával mérhetetlenül gáláns, szereti a tenyerén hordozni és gyakran alkalom nélkül is megajándékozni.

4. Becsületes

Kivétel nélkül, minden helyzetben becsületes. Nem csak, hogy nem lop és nem csak, de be is tartja a szavát, vállalja a tettei következményeit és nem szokása másokat manipulálni.

5. Művelt

Egy úriember folyamatosan arra törekszik, hogy egyre jobb és jobb legyen. Fejleszti magát és tanul. Számára a tudás bölcsesség és erény, nem arra való, hogy kérkedjen vele, hanem, hogy jobban megértse a világot és helyt álljon benne. Nagyon is képben van az általános ismeretekkel, de annál többel is. Otthon van az irodalomban, történelemben, etikában, zenében, a gazdaságban, a világ történéseiben, a politikában, egy kicsit mindenben, hogy mindenhez hozzá tudjon szólni. Ez a műveltség a szó használatában is megjelenik. Nem káromkodik, vagy csak nagyon ritkán, választékosan és kifinomultan beszél. Nem úgy, mint király a lováról, sosem lekezelő másokkal, de valóban elmondható róla, hogy szépem beszél.

6. Türelmes

Az úriemberek végtelenül türelmesek. Maximálisan tudják kontrolálni magukat. Van bennük kellő empátia és megértés ahhoz, hogy végig hallgassanak másokat és esetleg még tanácsot is adjanak nekik. De ha sietnek, akkor is illedelmesen „koptatják le" a másikat. Nem siettetnek másokat, nem kapják fel hirtelen a vizet, mert a folyamatosan nyugodtságra törekszenek.

7. Magabiztos

Az alapján, amit eddig olvashattál, egyértelmű, hogy egy úriember magabiztos, hiszen ad magára, a külsejére, a környezetére és csupa olyan jó tulajdonsággal rendelkezik, ami egészséget – nem egoista – önbizalmat ad neki. Persze, hogy ezek összessége egy fantasztikus és ellenállhatatlan kisugárzást kölcsönöz neki.

8. Munkamorállal rendelkezik

Az úriember nem csak úgy dolgozik. Ő azért dolgozik, hogy elérjen valamit. Ambíciózus. Tudja, hogy csak kellő energiával és kitartással érheti el a céljait, mert semmi sem fog az ölébe hullani. Tesz azért, hogy sikeres legyen. De ami a legfontosabb, hogy úgy bánik másokkal, ahogy szeretné, ha vele bánnának és senkit sem használ lábtörlőnek. Mindenkit megtisztel.

+1. Meg van a maga életfilozófiája

Egy úriember konstruktív, igyekszik mindig pozitívan gondolkodni, nyitott és toleráns. Kiváló stratéga és emberismerő, könnyen beléjük lát és képes a fejükkel gondolkodni. Mindig van néhány bölcsesség és sajátos életfilozófia a tarsolyában, amit követhet.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL