MÁGIA

Az Istenek Aranya varázslattal aranyozd be életedet Aranyvasárnapon!

Szerző:
Szabó Anna
Ez az évben az utolsó lehetőséged arra, hogy egy mágikus adventi napon bearanyozhasd a jövő évedet és gazdagságot, bőséget, jólétet, boldog szerelmi életet kívánj magadnak. Végezd el Aranyvasárnapon az Istenek Aranya varázslatát és váljanak valóra leghőbb kívánságaid! Két kézzel fogják szórni neked az istenek az áldásukat!

Nyakunkon az Aranyvasárnap, a nap, amikor a legtöbbet hozhatsz ki még idén a sorsodból. Alapozd meg a jövő évedet, hogy az jólétben és bőségben teljen, hogy meglegyen mindened, amire csak vágysz, ne szenvedj hiányt sem szerelemből, sem másból. Ehhez nincs más dolgod, mint elvégezni az Istenek Aranya varázslatot:

Kellékek

7 db aranyszínű gyertya

Fénykép rólad

Aranyszínű tárgyak az oltárra: pirit, aranycsomagolású édesség, aranyszínnel festett toboz, bármi

Sütemény

Bor

Méz

Még egy féle édesség

Aranyszínű festék

Edény, amibe festéket önthetsz és nem folyik ki

Pacsuli, fahéj és szantál füstölőkeverék

A varázslat menete

Aranyvasárnapjának estéjén végy egy különleges fürdőt. Mondhatni „gazdag" fürdőt. Önts egy kis mézet és tejet a vízbe. Használj olyan kényeztető elemeket, amitől azt érzed, hogy luxus körülmények között fürdesz. Mosd meg a hajadat, utána kend be magadat testápolóval. Erre az alkalomra akár meg is lephetnéd magad olyan krémmel, amelyben aranykarátok vannak. A lényeg, hogy úgy érezd magad, mint egy királynő.

Utána végy fehér ruhát, legalábbis a varázslat idejére. Rajzold fel magadra a képen is látható rúnákat aranyszínű, bőrbarát filccel.

Legyen minden elérhető közelségben az oltáradon. Gyújtsd meg a füstölőt. Helyezd el kör alakban a gyertyákat. Tedd köréjük az aranyszínű tárgyakat. Észak felé helyezd el a süteményt, nyugat felé a bort és kelet irányába a mézet, déli irányba pedig az általad választott édességet.
A hetedik gyertyát tedd az oltáron középre és mellé egy tálba a képedet.

Térdelj le az oltárad elé és kezd el a ceremóniát: „Freyja, Lakshmí, Abundantia, Isthar, Moneta, Anuket, Ó hatalmas istennők, kiknek szépségből és gazdagságból, tudásból és hatalomból, szerelemből és szerencséből egyaránt jutott, kik nem szenvednek hiányt soha semmiben, kegyeskedjetek mindezt a jót megosztani velem."

Most öntsd az aranyszínű festéket, avagy folyadékot a tálba annyira, hogy el lepje a képedet és közben mond (vigyázz, hogy ne érjen tűzhöz): „Aranyozzátok be életemet, hogy testem és lelkem gazdag legyen, hogy a fejem búbjától a lábamig arannyal csordultig legyek. Hadd legyen a jövő évtől boldogságom, pénzem, egészségem, bőségem az élet minden területén és ne kelljen soha semmit nélkülöznöm. Fogadjátok hát el szerény ajándékaimat, és fürdessetek meg tejben-vajban, áldásotokban, ha ti arra méltónak találtok!"

A végén hajolj meg előttük háromszor miközben azt mondod: "Legyetek áldottak, dicsértessék neveteket!"

Égesd le a gyertyát. Addig érdemes meditálnod és vizualizálni, miként jelenik meg életedben mindaz, amit kértél. Érezd, ahogy már most bőséggel töltenek fel az istenek. Lehetőség szerint másnap, öntsd az istenek adományát a földbe, de ha nem tudod, akkor egy cserépbe temesd el. A bearanyozott fényképedet pedig őrizd meg legalább fél évig.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL