MÁGIA

Ezüst vasárnapi szerelmi mágia - Készítsd el a talizmánt, mely örökké összeköt benneteket

Szerző:
Szabó Anna
Élj azt ezüstvasárnap mágikus erejével és készítsd el a Hold és az Ezüst Angyalának segítségével a személyes talizmánotokat, amely örökké majd benneteket, hogy mindig legyen köztetek szerelem, szeretet, szenvedély és harmónia. Kár lenne kihagynod a lehetőséget! Tedd örökkévalóvá a pároddal a szerelmeteket!

 

Ha szeretnéd a párkapcsolatodat, illetve a házasságodat egy magasabb szintre emelni, és összekötni a lelketeket, sorsotokat, hogy együtt lehessetek, akkor kérd a Hold és az Ezüst Angyalának áldását, hogy örökkévalóvá tehessétek a kapcsolatodat, soha ki nem hunyó érzelmekkel.

Kellékek

2 ezüst gyertya
1 rózsaszín szalag
Hold pecsét
Rózsa és narancs füstölő
Fehér rózsa
Ezüst festék
1 közös fénykép a pároddal
Kis keret, amibe a képeteket teszed (hobbi boltban lehet kapni)

A varázslat menete

Ezüst vasárnapon a két ezüst gyertyába karcold bele a neveteket majd kösd össze őket a rózsaszín szalaggal. Rajzold fel egy papírra a hold pecsétet és tedd eléjük. Erre helyezd a fényképeteket. Lehetőség szerint a kép és a pecsét is legyen akkora, hogy egy kis keretbe beleférjenek. Végül gyújtsd meg a füstölőt és kezdj el relaxálni a vágyadra. Vizualizáld, miben nyilvánul meg az új szerelmeteket, kapcsolatotok.
Utána mond: Hold Angyal, Ezüst Angyal, szükségem van az ezüst és a fény erejére, hogy örökkévalóvá tehessem szerelmünket!

Ekkor az ezüst festékkel kend be vagy fújd le a fehér rózsát és a képet is „keretezd be" vele, legalábbis az arcotok körül. Majd így folytasd:


„Ahogy szikrázóan csillog a Hold az égen, úgy ragyog fel szerelmünk lángja is,
Lépjen kapcsolatunk egy isteni szintre,
Mint ahogy a Hold is este felkel,
S éjfélkor a legfényesebb.
Ezüst tenger vonjon be bennünket,
S tartsa meg örökre szerelmünket.
Hold Angyala, Ezüst Angyala,
Ragyogjatok ránk fényetekkel,
Áldásotokkal vonjatok be minket,
Hogy a sorsunk egy legyen ebben az életben,
És ezüstként fényeskedjen a szerelmünk az égen és a földön.

Ezután ha megszáradt a festék, tedd a kis keretbe a képet a pecséttel együtt és tedd a hálószobátokba. A gyertyákat égesd le, és az ezüst rózsát tartsd meg, míg el nem hervad.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL