FÉSZEK

Így ismerheted fel a negatív energiákat otthonodban egyetlen pohár víz segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Ahol élet van, ott természetesen különböző energiák is vannak. Minden, amit érzel és gondolsz, adott típusú energiákat generál, és be is vonzod őket. Az otthonod valójában a családtagok együttes harmóniája, ahol a közös energiák összeadódnak. Nem mindegy azonban, hogy negatív, vagy pozitív energiák terjengnek a levegőben.

 

Számos oka lehet annak, hogy negatív energiák vannak az otthonodban. Nyilván ez a családtagoknak köszönhető elsősorban, de a szomszédok és a távolabbi ismerősök is szerepet játszanak benne. Jelenlétüket több dolog is jelzi,: a szerencse elpártol tőled, a pénzügyi helyzeted hullámvölgybe kerül, és a családtagjaiddal sincs rendben a viszonyod. Továbbá a beltéri növények lekókadnak, elromlanak az elektromos eszközök, a háziállatok pedig furcsán kezdenek viselkedni.


Hogyan ismerheted fel a negatív energiákat egy pohár vízzel?


1. Vegyél egy teljesen átlátszó poharat. Ezt a poharat a későbbiekben semmi másra nem használhatod.
2. Töltsd fel az 1/3-ig tengeri sóval.
3. Töltsd fel 1/3 arányban fehér ecettel vagy almaecettel.
4. A fennmaradó részt pedig töltsd fel tiszta vízzel.
5. Ha mindezzel meg vagy, helyezd a poharat abba a szobába, ahol a legtöbb negatív rezgést érzékeled. Például abba a helyiségbe, ahol a legtöbb családtag megfordul, vagy épp ahol a látogatók tartózkodnak.
6. Győződj meg arról, hogy egy háborítatlan sarokban helyezted el a poharat, és hagyd úgy 24 órán át. Semmiképpen ne mozgasd meg.
7. Ha letelt a 24 óra, vizsgáld meg a pohárban lévő dolgok állagát.


Ha a pohár ugyanúgy maradt, az azt jelenti, nincsenek negatív energiák abban a szobában. Vidd át a poharat egy másik szobába, és ismételd meg a folyamatot.

Ellenben, ha azt észleled, hogy a pohár gázt tartalmaz, és a benne lévő víz bugyborékolni kezd, zavarossá válik, vagy elmosódtak a színek, netán zöldes árnyalat mutatkozik, az azt jelenti, hogy a szoba tele van negatív energiával, ami ez idő alatt próbált tiszta energiává alakulni. Ha ezt tapasztalod, öblítsd le a WC-n pohár tartalmát, ezután mosd el alaposan, készítsd el a hozzávalókból ismét a már ismert mixet, majd ismételd meg az eljárást újabb 24 órán át. Ismételd, ahányszor csak jónak érzed.


 

 

fészek otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL