Napi horoszkóp - 2016-12-07

Kos

Kedves Kos! Vigyázz, ha az ördögöt a falra fested, könnyen megjelenhet. Amit te sem gondoltál komolyan – most bekövetkezhet: egészséged felmondja a szolgálatot. Elúszhat a vállalkozásba vagy részvényekbe befektetett pénzed is, de ezek a csapások inkább lelkileg bénítanak le, lelkesedésed töretlen.

Bika

Kedves Bika! Végre makkegészségesnek érzed magad. Gondolataid a forró tea, a tabletták adagolása és a zsebkendőmosás szűk köréből kiszabadulnak a hegyek, sípályák tágas tereire. Nyomban indulnál is! De még várnod kell néhány napot. Addig is gondold át, mit kell magatokkal vinnetek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Felbukkan az életedben egy ember, akiről már régen elfeledkeztél, hirtelenjében azt sem tudtad, hogy a világon van. Most egyszerre, minden értesítés, figyelmeztetés nélkül beállít, és tele van szemrehányással, számonkéréssel. Akárhogy tiltakozol, időnként visszaköszön a múltad.

Rák

Kedves Rák! Ne mondj le az élvezetekről a közérzetedre hivatkozva. Nevetségessé tennéd magad ezzel ismerőseid előtt. Úgy is tudják, hogy csak mellébeszélsz, és semmi bajod. Nem vond magadra közeli munkatársaid figyelmét, nem tenne most jót neked egy csúf pletyka! Vigyázz jobban, kinek mit mondasz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ami a bolygóállásokat illeti, az Oroszlán számára kedvező az összhatás, segítő erők működnek közre abban, hogy szépen elsimuljon minden, szinte magától. Értetlenül, de boldogan veszed tudomásul, mint ár annyiszor, hogy téged az égiek ritkán hagynak cserben. Ezúttal sem teszik ezt veled.

Szűz

Kedves Szűz! Úgy tűnik, nincs mit kezdened ezzel a nappal, unalmasan indul. Egy kis ötletességgel boldoggá teheted. Ha nem ellenzed a nyitott házasságot, a mai napon részed lehet benne. Flörtölhetsz kedvedre, ha nem zavar, hogy holnap reggel véget ér. Sajnos lelkiismereted megszólal…

Mérleg

Kedves Mérleg! Hangulatod nem a legfényesebb, kikészítettek az elmúlt nap eseményei. Ha jobban figyelnél környezetedre, közvetlen kollégáidra és családodra, könnyebben boldogulnál. Rengeteg jelzés érkezik tőlük, amit kénytelen vagy észrevenni, ha csak saját magaddal foglalkozol.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nincs sem erőd, sem időd arra, hogy a szürke dolgokkal vesződj – más helyett. Még jó, hogy a mai nap nem kíván nagy erőfeszítést tőled, és nem kell elapróznod tehetségedet. Kifejezetten negatív hatást váltana ki, ha fontoskodással pótolnád az igazi munkát; ne tegyél semmi hasonló dolgot!

Nyilas

Kedves Nyilas! Hűtlenkedő Nyilasok ma komoly összezördülésre, esetleg szakításra is számíthatnak kedvesük részéről. Választás elé állítanak egy fontos kérdésben, és attól teszik függővé a kapcsolat sorsát. Egyedül élő Nyilas viszont ma megismerkedhet valakivel, ha kicsit rámenősebb.

Bak

Kedves Bak! Az érdeklődés szintjén utánanézhetsz tüneteid magyarázatának egy orvosi könyvben, de ne merülj el benne túlságosan. Még olyan betegséget is képes leszel felfedezni, amelyek szerencsére egyáltalán nem veszélyeztetnek. Az orvos vagy természetgyógyász jobb magyarázatot fog adni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ha te is úgy akarod, ma pontot tehetsz a dolog végére. Csak alá kell kanyarintanod a szerződést. Mindenesetre olvasd el előbb figyelmesen, az apró betűs részeket is, és azon sem fog meglepődni senki, ha kérsz egy nap gondolkodási időt. Tegyél belátásod és gondolataid szerint.

Halak

Kedves Halak! A nagy tusakodás, vívódás elveszi az erődet, ezért ajánlatos, hogy ma a szokásosnál jobban ügyelj egészségedre. Igyál forró teát, a zsebedbe dugj egy-két narancsot, és főleg a megfelelő öltözködésre fordíts különös gondot. Ha teheted, kerüld az emberek társaságát - hiszen csak úgy hemzsegnek köztük a bacilusok.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL