Napi horoszkóp - 2016-11-29

Kos

Kedves Kos! Ma jó napod lehetne; ötletedet és újításodat elfogadják, hivatásodban ismét „arathatsz” – jutalmat, elismerést. Jó lenne megosztani az örömet valakivel, és most döbbensz rá, hogy nincs senki, akit érdekelne a sikered. Családod is csak a pénzre tart igényt, ennél tovább nem terjed figyelmük.

Bika

Kedves Bika! Azt gondoltad, hogy többé már nem kell tervezgetni. Ez nem így van, most kell csak igazán! Ráadásul úgy, hogy nem tudhatod előre, milyen megrendeléseket, ajánlatokat kapsz, és mikorra kellene teljesítened őket. Előrelátásodnak köszönhetően feladataidat mindig precízen el tudod látni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Még a decemberi hónap közepe sincs, de máris döbbenten kell tapasztalnod, hogy pénz dolgában elég rosszul áll a szénád. Ha az ajándékvásárlásra gondolsz, idegesség fog el, pedig nem biztos, hogy erődön felül kell költekezned. Hidd el, senki nem vár tőled drága ajándékokat, hiszen a szándék a fontos.

Rák

Kedves Rák! Egy munkahelyi csatározás ma kedvedet szegheti. Azért is furcsa ez neked, mert tegnap minden olyan volt, mint a mesében. Ne vedd túlzottan a szívedre, ami történt. Lépj túl mostani gondjaidon! Egy találkozás olyan váratlanul érint, hogy meglepetésedben még a világból is kiszaladnál.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Alapvetően jól érzed magad a bőrödben, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ez a tény újabb és újabb sikereket hoz. Mint a mágnes, úgy vonzod az embereket, de óvakodj a rosszkedvű, panaszkodó álbarátoktól. Az Oroszlánnak sok az irigye, akik azt hiszik, hogy elleshetik sikereinek titkát.

Szűz

Kedves Szűz! Olyan emberben csalódsz, akiben túlzottan megbíztál, és soha nem gondoltad volna, hogy így viselkedhet veled. Ezentúl légy óvatosabb! Ez azonban nem kell, hogy idegenkedést, távolságtartást jelentsen. Tovább rontja helyzetet, hogy partnered nem hajlandó végighallgatni kiborulásodat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kaphatsz egy nagyon kedvezőnek látszó tippet. Bár elhatároztad, hogy ebben az évben már nem kezdesz új üzletekbe, ma még kivételt teszel. Nem elég azonban, ha egyedül akarsz belevágni, hiszen tőkéd nem elegendő, és nem is bírnád elvégezni egyedül a teendőket. Keress partnert magad mellé!

Skorpió

Kedves Skorpió! Egyre rapszodikusabb vagy. Munkakedved, szorgalmad változó, és valahogy nem tudsz azonosulni a rád váró feladatokkal. Vállalkozásaid a bukdácsolások után révbe jutnak, így anyagi helyzeted valamelyest javul. A kötöttségeket, a belső rendet egyre nehezebben viseled, a kitörés foglalkoztat

Nyilas

Kedves Nyilas! Hangulatod ma valamivel jobb, mint tegnap. Most annak is tudsz örülni, ha a környezetedben mindenki kiegyensúlyozott és toleráns. Hosszabb, bizalmas beszélgetésre vágynál valakivel, akinek kiönthetnéd a szíved, elpanaszolhatnád gondodat-bajodat. Tégy így, meglátod, mennyire megkönnyebbülsz.

Bak

Kedves Bak! Kalkuláld bele napi programodba azt a néhány percet, amelyet ébredés után annak szentelsz, hogy felméred tennivalóidat. Történhet ez gondolatban, de rögzítheted írásban is, hiszen a rendszerezés, az aprólékos végiggondolás megnyugtat. Lelki nyugalmad, a belső csend mindennél többet ér.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lassan magadhoz térsz, elkezded a hetet. Mint mindig, most is tele vagy kiváló elképzelésekkel, és most még a megvalósításukhoz szükséges erő is meg van benned. Munkatársaiddal azért ne légy igazságtalan. Nem mindenki olyan gyors észjárású, mint te. Ezt be kell látnod, meg kell értened.

Halak

Kedves Halak! Lelki egyensúlyod, vidámságod, kikezdhetetlen. Még az alattomos vírusokra sem tudsz igazán haragudni: ha nem viszik túlzásba akciójukat, akár még ki is pihenheted magad. Esetleg elolvasol egy regényt, amelyben a jó győzedelmeskedik a gonosz felett. Az ilyesmi nagyon közel áll hozzád.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL