MÁGIA

Virágvarázslat - Ajándékozz szerelmet, szerencsét, amit csak szeretnél a megfelelő mágikus virággal!

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd a párkapcsolatodban feléleszteni a szerelmet és a szenvedélyt? Szeretnél valakivel kibékülni? Jó volna reményt, erőt, bátorságot adni valakinek? Ajándékozz szerelmet, szerencsét, bőséget, egészséget annak, akinek csak akarsz egyetlen egy virág segítségével, amit előzőleg erre a célra varázsoltál el! Nem csak szép, de rendkívül hatásos mágia is!

 

Tűzz ki magad elé egy célt. Szeretnéd, hogy a párod forró vagy gyengéd szerelemmel szeressen, vagy legyen szenvedélyesebb veled. De kívánhatsz akár másnak szerencsét, bőséget, jólétet, egészséget. Adhatsz türelmet, együttérzést, reményt és szépséget is. Csak ismerned kell hozzá a virágnyelvet, hogy mely virág mit jelképez. Majd végezd el hozzá ezt a mágiát és garantált lesz a siker!

És ne félj nőként férfinak vagy más nőnek ajándékozni virágot!

 

Kellékek

A választott virág

A célodhoz megfelelő színű gyertyából 6 db

Egy kis tál víz

Aranyszínű por, homok

Füstölő

 

A varázslat menete

A célodhoz illő napon, növő hold idején, tedd a választott virágot az oltárad közepére. Helyezd körbe a gyertyákat, gyújtsd meg a füstölőt és rakd mellé a kis tál vizet és a port, illetve homokot is.

Koncentrálj a vágyadra, hogy mit kívánsz üzenni, közvetíteni a virágodat. Milyen érzéseket, gondolatokat kívánsz átadni a kedvesednek, barátodnak vagy annak, akinek adod.

Utána vedd kezedbe a virágot és mond: „A természet erejével, Flóra istennő áldásával felszentellek, hogy közvetítsd vágyamat!”

Ekkor hints pár csepp vizet a virágra, húzd át a gyertyaláng fölött a magasban (óvatosan, nehogy megégesse), utána a füstölő felett majd szórd meg egy kis homokkal. Így folytasd: „Életre keltettelek virágom, most pedig tedd a dolgod! Add át X(nevezd meg akinek ajándékozni szeretnél)-nek, hogy…. (itt mond el mit üzensz az illetőnek vagy mit közvetítsen a virág neki. Fogalmazd meg a saját szavaiddal a vágyadat.)

Ezután emeld a magasba és mond: „A tűz, a víz, a föld, a szél és az istennő erejével mágikus pecsétet rakok rád, és mikor X megérint, a pecsét feltörik és te átadod neki szívem leghőbb óhaját!”

Végül nincs más dolgod, mint lehetőség szerint másnap átadni a virágot az illetőnek.  

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL