DIVAT

Romantikus randira mész?

Szerző:
Szabó Anna
A nyár a flörtölés és a szerelem időszaka, amikor szinte elkerülhetetlen az ismerkedés. Ha a te szívedet is eltalálta Ámor nyila, és a kiszemelted egy találkozásra hív, jöhet is a randi. De mit vegyél fel? Nos, ebben segíthetünk…
Bájos

Naplementés esti sétára hív? Vedd elő a bájos énedet! Finoman nőies ruhában menj, melyből olykor-olykor a vállad is elővillanhat. A színátmenetes anyagok, és batikolt minták épp ehhez az alkalomhoz passzolnak.



Laza, de nőies

Ha több órát kell ácsorognod, mondjuk egy szabadtéri programon, vagy sétálnod, akár füves terepen, akkor kényelmesebb szerelésbe menj. Ha a nőies szeretnél maradni, akkor az újra divatba jövő tunikákat válaszd cső-, vagy cicanadrággal. Ha nagyon magasra szökik a hőmérséklet, és elég merész vagy, akkor nadrág nélkül is felveheted.


Ártatlan

Hófehér nyári ruha fodrokkal, vagy csipkés részletekkel, egyszerre finom és vadító. A napbarnított bőrön nagyon jól mutat. Bézs és barna színekkel kombináld, és natúr karpereceket vegyél fel hozzá.



Egzotikus

Ha különlegesnek szeretnéd mutatni magadat, akkor vedd egzotikusra! A trópusi színek, havaii hangulatot sugároznak. Ha el akarod bűvölni, jelenj meg a dzsungel színeiben, pompázó ruhában.



Kislányos

Öltsd magadra a szivárvány színeit, ha szeretnéd jókedvre deríteni a párodat. A keresztbe csíkok a ruhákon és a topokon is megjelentek, de vigyázz, ne ess túlzásba!

 

A kollekciók összeállításában Veszeli Szilvia stylist volt segítségünkre!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL