FOGYÓKÚRA

Add ezt a reggeli kávédhoz, és csodát látsz - Eltűnik a hasi zsír, felgyorsul az anyagcsere

Szerző:
Szabó Anna
Nem sok ember van, aki nem kávéval indítja a napját, ám azt kevesen tudják, hogy ez a mennyei nedű nemcsak energiát ad, hanem az anyagcserét is gyorsítja. Ha tehát néhány extra kilóval küzdesz, akkor egyszerűen keverj a kávédba egy kanállal ebből a zsírégetőből, melyet bármikor elkészíthetsz magadnak. Ha hiszed, ha nem, a kilók csak úgy olvadnak majd rólad.

 

Nemcsak a reggeli kávéd ízét turbózhatod fel ezzel az otthon elkészíthető természetes csodaszerrel, hanem az anyagcserédet is, melynek köszönhetően szinte kicserélődik majd a tested. Nem kell más hozzá, mint fahéj, méz, kókuszolaj és kakaó. Nem csoda, hogy a fahéjat évszázadok óta használják, hiszen telis tele van antioxidánsokkal, gyulladáscsökkentő, gyorsítja az anyagcserét, és segít energiává alakítani a cukrot.

A kókuszolaj az egészséges zsírok közé tartozik, és mivel tökéletes hőtermelő tulajdonsággal bír, növeli az anyagcserét és segíti a zsírégetési folyamatokat. A méz szintén fantasztikus összetevője ennek a zsírégető keveréknek, hiszen rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint a vas, a foszfor, a nátrium, a kálium, a cink és a kalcium, melyek nélkülözhetetlenek a zsírégetéshez.

Íme, a recept

Hozzávalók

- ¾ csésze kókuszolaj
- 1 evőkanál őrölt fahéj
- ½ csésze méz
- 1 teáskanál cukrozatlan kakaó (nem kötelező)

Így készítsd

Tedd az összes hozzávalót egy kisebb tálba, keverd alaposan össze, amíg egy homogén keveréket nem kapsz. Tárold a keveréket a tálban, és tartsd a hűtőben.

Így alkalmazd

Adj 1-2 teáskanállal a keverékből a reggeli kávédhoz, amíg az még meleg. Keverd néhány másodpercig, majd élvezd a mennyei ízvilágot, és a zsírégetést.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL