DIVAT

Kitört a nyári party láz

Szerző:
Szabó Anna
Szeretsz kiöltözni? Elegáns és stílusos ruhákat viselni? Akkor az idei nyár pontosan a te nyarad! A forró éjszakák elit és extravagáns ruháiban biztos, hogy te leszel a legfeltűnőbb, no meg a legszexisebb. Jól figyelj, megmutatjuk hogyan!
Glamour

Arany és csillogás a jelszó a koktélbárokban. A homokszínű és hófehér ruhák jól kombinálhatók arannyal, vagy strasszal. Elegáns szabású nadrághoz csillámló topot is viselhetsz.


Bearanyozva

A glamour stílust nagyon meghatározzák a stílusos kiegészítők. Flitteres batyutáskák, és arany boríték táskák passzolnak hozzá, napszemüvegek közül pedig válaszd a fémkeretes Givenchy kristálybetétes darabot. Még a cipőkön is megjelent az arany szín, és a strassz betét.



Rikító UV-színek

A rikító UV-színek remekül mutatnak a napbarnított bőrön. Ha ki szeretnél tűnni a tömegből, jó választás a neon öltözet. A modellek is színes bőrtáskákkal jelentek meg a kifutókon.



Gésának öltözve

Valósítsd meg a pasik álmát egy lenge gésa kimonóban, persze abszolút trendi változatban. A selyemből készült ruhák, tunikák sejtelmesen követik az alakod vonalát.



Ötcsillagos

Varázsolj luxust a ruhatáradba, extravagáns részletekkel. Kendők, övek és bizsuk segítségével sokféleképpen tudod alakítani az öltözetedet. Az erőteljes színeket bátran variálhatod. Az egészen mini ruhákhoz magas sarkú cipellőt és pici kézi retikült válassz.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL