MÁGIA

Varázsolj az igazságért az igazság kövének segítségével!

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed, valaki hazudik neked, elhallgat valamit előled? Kételkedsz valaminek, valakinek a hitelessége felől? Meg szeretnéd tudni az igazadat? Végezd el ezt a varázslatot és az Univerzum a tudomásodra fogja hozni az igazat, a lehető legmegfelelőbb úton, hogy ne maradhasson előtted titok!

 

Lehet, hogy a varázslat nem pont olyan látványosan fog elsülni, mint a Bűbájos Boszorkákban, hogy mindenki csak is a színtiszta igazat kezdi el mondani. De még ez sem kizárt. Te csak végezd el a varázslatot és hagyd, hogy az Univerzum oldja meg azt a kérdést, milyen módon és formában juttatja el hozzád az igazságot! Talán közvetlenül az illető szájából, esetleg más segítsége által, vagy a „véletlen” közrejátszásával, de megfogod tudni az igazat!

Kellékek

1 kék gyertya

1 lapis lazuli

Fehér fonal/cérna

Füstölőkeverék: izsóp, ruta, fehér üröm

A varázslat menete

Szerdai napon, növő hold idején, gyújtsd meg a kék gyertyát. Ha tudod, ki az, aki titkol előled valamit vagy hazudik, annak nevét karcold a kék gyertyába. A másik oldalába a Tiwaz rúna jelet karcold bele.

Majd kösd át egy fehér fonallal vagy cérnával. Gyújtsd meg a füstölőkeveréket.

Mielőtt megkezded a mágiát, koncentrálj a problémádra és vizualizáld a vágyadat. Gondolj arra, hogy a varázslat segítségével megfogod tudni az igazat.

 

Utána gyújtsd meg a gyertyát is és mond: „Most még homály borítja előlem az igazat, de feltámasztom a szelet, ami a ködöt elfújja. (fújj rá a gyertyára)  X (ha tudod annak a nevét, aki előtted titkol valamit), kinek előttem titka van, s elhallgatja az valódit, arra mától rátör a kényszer, hogy bevallja az igazat. Törjön az ellenállás, mikor a kötés elég. 7 napot adok neki, hogy mindent elmondjon, vagy kiderüljön az, amit nem tudok!”

Most vedd kezedbe a követ és így folytasd: „Az igazság köve van a kezemben, és amíg velem van, addig csak az igazat mondhatják nekem. Kinek titka van előttem, fedje fel, ki elhallgat valamit, az mondja el! Az igazság kövének ereje eljutatja hozzám az igazságot!”

Innentől kezdve legyen mindig nálad a kő és égess 7 napon keresztül mindennap egy kicsit a gyertyából és közben vizualizáld a vágyadat. Ha idő közben megtudod a titkod, akkor nem kell tovább folytatnod. Amennyiben nem derül ki a 7 nap alatt, a következő növő hold idején megismételheted a varázslatot!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL