SZÓRAKOZÁS

Gyere velünk moziba!

Szerző:
Szabó Anna
Unatkozol otthon, semmi program nem jut eszedbe? Kapd a párodat, és gyertek velünk moziba! Vegyetek egy kis pattogatott kukoricát, egy nagy pohár kólát, és máris indulhat az izgalom. Ugyanis két filmújdonsággal is szolgálhatunk...
1. A HIHETETLEN HULK

Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot.
Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző „Villám” Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják.
Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik...


A HIHETETLEN HULK egy vadonatúj, kirobbanóan akció dús, lehengerlően látványos, fordulatos kalandfilm minden idők egyik legnépszerűbb szuperhőséről, fergeteges sztárparádéval.

Szereplők

Bruce Banner............................…...Edward Norton (Kaszás Gergő)
Betty Ross………………….………………Liv Tyler (Györgyi Anna)
Emil Blonsky……………………….…..…Tim Roth (Forgács Péter)
Thaddeus „Villám” Ross tábornok..…William Hurt (Rosta Sándor

Országos bemutató: 2008. június 12.
Forgalmazza: UIP-Duna Film


2. WANTED


A huszonöt éves Wes (McAvoy) utálja az életét, amire jó oka van, ugyanis az siralmas. Irodai rabszolgaként sínylődik, főnöke kedvenc szórakozása, hogy megalázza a többi droidszerű kollégája előtt, dögös barátnője pedig mindenkire gerjed – még Wes állítólagos legjobb barátjára is –, csak rá nem. Egy nap azonban az élete véget ér – legalábbis régi élete –, méghozzá egy lány miatt. Az észbontóan szexis Fox (Jolie) elmondja neki, hogy rég elfeledett édesapját megölték, miközben a Testvériség nevű több évszázada működő titkos társaságnak dolgozott, melynek tagjai magasan képzett merénylők, és az a feladatuk, hogy végrehajtsák a sors által kiszabott ítéleteket. Jelszavuk: Ölj meg egyet, ments meg ezret.
Wes számára eljött az idő, hogy apja nyomdokaiba lépjen, és felébressze a bensőjében szunnyadó vadállatot. Az öldöklés a vérében van, és Fox és a Testvériség karizmatikus vezetője, Sloan (Freeman) irányításával megkezdődik kiképzése. Az egykori senki a Testvériség sztárja lesz. Hamar megszereti új életét, és élvezi, hogy bosszút állhat korábbi kínzóin. Egy idő után azonban rájön, hogy társai indíttatása korántsem olyan nemes, mint ahogyan először állították.


Szereplők

Wesley Gibson James McAvoy
Sloan Morgan Freeman
Fox Angelina Jolie

Országos bemutató: 2008. június 26.
Forgalmazza: UIP-Duna Film





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL