ANGYALISKOLA

5 fogadalom, amit szándékosan szegetnek meg veled az angyalok - A Te érdekedben!

Szerző:
Szabó Anna
Legalábbis az égi hatalmak, az angyalok pedig „segítenek” abban, hogy ne tudd őket beteljesíteni. Elhiheted, nem azért, mert rosszat akarnának Neked, sokkal inkább azért, mert olyat ígérsz, ami negatív kötésként hatna rád. De mindjárt megfogod érteni, amint rá jössz, mi lehet az az 5 fogadalom, illetve elhatározás, meggyőződés, amit az égiek megszegetnek veled!

 

Jól tudjuk, hogy szavaink, gondolataink hatalommal, teremtő erővel bírnak, méghozzá Univerzális szinten. Ám nem csak a jó dolgok, hanem a rosszak is képesek megfoganni. De biztos tudjuk, hogy mi a jó nekünk? Nem lehet, hogy csak amiről azt hisszük, hogy jó, valójában nem az?

Az ígéret egy szép, tiszta, nemes dolog. Nem akarják az égiek, hogy olyat ígérj, ami kárba vész, ami eleve megtörésre van ítélve. Ezért is érik el, hogy ne tartsd be, és hogy ne árthass magadnak egy negatív kötéssel.

De mi lehet ez az 5 fogadalom illetve kijelentés?

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL