LELKIPATIKA

Találd meg a lélekpárodat!

Szerző:
Szabó Anna
Egész életünkben arra vágyunk, hogy rábukkanjunk a másik felünkre, akivel tökéletesen kiegészítjük egymást. De hogy lelhetünk rá? Hol találjuk? Összeállításunkban ezt kutatjuk…

Biztos téged is átjárt már legalább egyszer az az érzés, hogy megtaláltad az igazit. A kétely azonban idővel mindig felbukkant, és a tökéletesnek hitt társ végül ’életed tévedése’ megjelöléssel felcímkézve távozott az tőled. Az ezotéria szerint a szerelem és a közös érdeklődés nem egyenlő a lélekpárral. A léleklátók évek óta foglalkoznak a témával.


A lélekpárok születése

A különböző vallások és mitológiák nagyon hasonlóan mesélik el a lélekpár születésének történetét. Arról olvashatunk bennük, hogy amikor Isten megteremtette a lelkeket, nagyravágyásuk miatt megharagudott rájuk, és kettéválasztotta őket. Így lett az egyből kettő: férfi és nő, akik azóta is keresik elveszett párjukat, hogy végre újra kiegészüljenek, teljessé és tökéletessé váljanak. A lelkek azonban kellő tudatosság híján nincsenek tisztában azzal, mit is keresnek, ezért egész életen, vagy akár életeken át kutatják a másik felüket.


Ez a hiányérzet mélyen rejtőzik bennünk, így szinte észre sem vesszük. Az együvé tartozás vágyát nem a személyiség szintjén éljük meg, hanem legbelül. Még az is lehet, hogy a lélektársak először ellenszenvesek egymásnak. Meg kell hát tanulnunk különválasztani és felismerni, hogy egy találkozás milyen szinten hat ránk.


Indulj a keresésére!

Persze ne a külvilágban tedd ezt, hanem önmagadban. Az „ahogy bent, úgy kint!” törvény szerint, ha valamit megtalálsz saját belső világodban, azt be fogod vonzani az életbe is. Vagyis, ha megleled magadban nemiséged másik felét, akkor meg lesz a hozzád illő partner is. Méghozzá a legtökéletesebb. Ha egy nő nem találja a hozzá illő férfit, nem a környezetében kell jobban szétnéznie, hanem saját személyiségében kell mélyebben kutakodnia. Ehhez először felszínre kell hozni a belső vágyakat, a tudást önmagukról és lélekpárunkról.



Lélekpár- keresés gyakorlat

Ülj, vagy feküdj le kényelmesen, és lazulj el. Próbálj meg elérni egy mélyebb tudatállapotot.

1. A belsődnek irányítva tedd fel a kérdést: milyen vagyok én, mint nő? A válasz lehet egy érzés, gondolat, testi érzet, vagy szó. Fogadd el ezt válasznak. Most ennyinek ismered magad. Ezt a választ figyeld meg jól, érzékeld, ízleld, tudatosítsd.

2. Ezután kérdezd meg magadtól: milyen vagyok még, mint nő? Mit nem ismerek a nőiességemből? Számos válasznak kell érkeznie erre a kérdésre, mintha egy csapot nyitottál volna meg, úgy folyjanak az újabb válaszok! Hagyd, hogy ezek elérjenek téged, és a helyükre találjanak. Amikor úgy érzed, elég választ kaptál, tedd félre a gyakorlat ezen részét, és kérdezz rá férfi részedre is.

3. Milyen vagyok én, mint férfi? A választ ugyanúgy tudatosítsd magadban, mint korábban tetted a nőiességeddel kapcsolatban.

4. Milyen a férfi oldalam még? Várd a válaszok áradatát.

5. A gyakorlat során megismert nő és férfi oldaladat told egymás mellé lelki szemeid előtt, és figyeld meg, mit reagálnak egymásra. Ilyenkor sok minden történhet. Figyelj jól, minden esemény önmagáért beszél.


Rendszeres gyakorlással eljuthatsz férfi és női éned teljes megismeréséhez. Ha elégszer végzed el a lélekpár-keresés gyakorlatát, egy hozzád igencsak passzoló lényt találsz majd mélyen belül magadban. És már csak egy kicsit kell várnod, hiszen hamarosan bevonzod őt a külvilágból is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL