SZÓRAKOZÁS

A sikeresség alfája és omegája

Szerző:
Szabó Anna
Hogyan érjük el, hogy szeressük és becsüljük magunkat? Miért fontos, hogy elfogadjuk a testünket, és hogyan folytassunk gyógyító kommunikációt vele egészségünk védelmében? Hogyan formálhatjuk az énképünket és hogyan növelhetjük az önbizalmunkat annak érdekében, hogy elérhessük a céljainkat és kihozzuk magunkból a legjobbat?

 

Pszichológiai problémáink többsége – a szorongástól a depresszióig, az iskolai vagy munkahelyi alulteljesítésig, az intimitástól, boldogságtól vagy sikertől való félelemig, a túlzott alkohol- vagy drogfogyasztásig, a passzivitástól a krónikus céltalanságig vagy akár az öngyilkosság vagy bizonyos erőszakos bűncselekmények – valamilyen szinten az önbecsülés hiányából következnek.

Minden, amit saját magunkról és a lehetőségeinkről gondolunk, az elsősorban az önbecsülésünkkel van összefüggésben. Minél alacsonyabb az önbecsülésünk, annál nagyobb mértékben befolyásolnak minket a negatív élmények. Az önbecsülésünk mértéke alapjaiban határozza meg életünket, lelkiállapotunkat és azt, hogy mi mindent tudunk elérni az életben.


Bagdi Bella személyiségfejlesztő tréner saját bőrén tapasztalta meg az alacsony önbecsülés negatív hatásait, s miután elkezdett tudatosan odafigyelni magára, ő is észrevette a pozitív változást.


"Az első legszembetűnőbb jelenség, amit az önbecsülésem növelése alatt észrevettem, az a kapcsolataim átalakulása. Míg korábban folyton úgy éreztem, hogy megbántanak, becsapnak, nem bízhatok meg az emberekben, az önbecsülésem helyreállításával ezek az élményeim teljesen megszűntek. Helyükbe a bizalom, a megértés és az elfogadás élményei kerültek." - meséli Bagdi Bella, aki mára elismert szakembernek számít a témában, és aki saját bevallása szerint boldog életet tudhat magáénak.
Jó hír a hasonló cipőben járó embereknek, hogy Bagdi Bella a tudást, amellyel sikerült fordítania saját sorsának kerekén – most "Sorsfordító Önbecsülés" című könyvben, gyakorlati eszközök segítségével osztja meg velünk.


Sorsfordító Önbecsülés könyvbemutató és Önbecsülés napja November 26-án a Lurdy Házban

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL