MÁGIA

Hozd vissza a családi békét egy aprócska varázslattal!

Szerző:
Szabó Anna
Túl sokat veszekedtek mostanában? Minden apróságon marjátok egymást? Vagy már annyira fasírtban vagytok, hogy egymáshoz sem szóltok? Törd meg a jeget és hozd vissza a családi békét ezzel az aprócska varázslattal!

 

Nem az a baj, ha a családtagok összevesznek vagy nézeteltéréseik vannak, mert ez teljesen természetes és így változhatnak ez emberek és a kapcsolatok jó irányba. De amikor már tartósan beáll a hidegháború vagy az örökös csatázás, akkor már komoly gondjaik lehetnek. A varázslat nem megoldás a problémákra, de segíthet megtörni a fagyos hangulatot és békét hozni a családnak. Te ne azzal foglalkozz, hogy ezt miként kivitelezi a varázslat, te csak az eredményre koncentrálj!

Kellékek

Haj, köröm, bármi sajátos anyag a családtagoktól

Egy kis papír cetli

Annyi zöld gyertya, ahány személy között békét szeretnél teremteni

Babér és zsálya füstölő keverék

A varázslat menete

Fogyó hold idején szerdai napon kezd el a mágiát. Gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat, mindegyikbe karcolj bele egy-egy nevet a családból. Utána tedd egy kis zacskóba (vagy amibe szeretnéd, csak ne potyogjon szét) mindazt, amit sikerült a családtagoktól begyűjtened, és rakd hozzá a kis cetlit, amin a neveik meg a születési dátumuk van. Fontos, hogyha te is részese vagy a vitának, akkor te neved is szerepeljen és tőled legyen valamilyen anyag a többi között! Vedd a kezedbe a kis csomagot és mond: „Megfagyasztom a közöttünk levő negativitást, haragot és feszültséget."

Rakd mondjuk egy jégálló edénybe, töltsd fel vízzel és helyezd a fagyasztóba. Hagyd is ott és a következő szerdán vedd újra elő és addig mindennap égess egy keveset a gyertyákból és képzeld el a családi békét, azt, hogy újra minden rendben van köztetek!

Tedd az oltárodra a fagyasztott csomagot és mond miután meggyújtottad a gyertyákat és a füstölőt: "Megtöröm közöttünk a jeget!" És óvatosan, de repeszd meg valamilyen módon a jeget. Utána így folytasd: „Száműzöm életünkből a haragot és a vitát, visszaállítom a rendet és békét máma."

Lehetőség szerint vidd ki a még fagyott csomagot és ásd el a kertedben vagy valahol a közelben e szavakkal: „Eltemetem a közöttünk levő vitákat, elásom a csatabárdot és holnap visszatér a béke és a szeretet otthonunkba."

Ha nincs erre lehetőséged, akkor legalább virágföldbe temesd el a csomagot és idővel ásd el egy biztos helyen, amikor módod nyílik rá.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL