SZEX, SZERELEM

Szeretni függés és elvárások nélkül - 4 lépés a feltétel nélküli szerelemhez

Szerző:
Szabó Anna
A szerelemnek nincs határa, nincs formája, így feltétele sem. Ha ezt megérted, akkor nem lesz szükség arra, hogy a TV előtt, csokoládét majszolgatva szerelmes filmeket nézz, miközben tobzódsz az önsajnálatban. A legfatálisabb kapcsolatgyilkost túlzott függésnek vagy kötődésnek hívják. Ez a kis csúnyaság az elején álcázza magát, ám később ebből alakul ki a féltékenység és az alárendeltség érzése.

 

Társfüggőségként is ismert, amely elhiteti veled, hogy nem tudsz élni a másik ember nélkül, amivel persze mind önmagadat, mint a partneredet egyaránt ketrecbe zárod. Mikor őrülten szerelmes vagy, elfeledkezel saját magadról és a szükségleteidről, ugyanis felemelően jó érzés a másikat szeretni. Amikor azonban feltétel nélkül szeretsz, a másiktól való függés fájdalmai nincsenek hatással rád. A feltétel nélküli szerelem ugyanis mindent elfogad. Amikor nem tudsz valakit elfogadni olyannak, amilyen az valójában, akkor megpróbálod megváltoztatni és meggyőzöd magad arról, hogy te pontosan tudod, mi a legjobb számára. Ez gyakran a mérgező kapcsolatok kezdete.

Az, hogy függőség nélkül megőrizd a tiszta szerelmet, természetesen nem könnyű, ám itt van 4 titok, ami a segítségedre lehet.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL