DIVAT

Tengerészben utazunk!

Szerző:
Szabó Anna
Bonts vitorlát és irány a tenger! De nem ám akármiben! Öltözz a matrózokhoz! Csíkos póló, matrózsapka mindenképpen legyen a ruhadarabjaid között. Újra visszatért ugyanis a tengerész stílus.

Kék fehér piros

A jellegzetes trikolór színek alkotják a klasszikus matrózruha alapjait. Na meg a csíkok. Az utcai öltözetek innen merítik az ötleteket. A kezdetben sportos ruhák, mára elegánsabb, nőiesebb fazonokká váltak.



Sikkes megjelenés

A matróz stílus, idén a felkapott nyaralóhelyeken, luxus éttermekben és casinókban is feltűnik. Néhány divattervező kifejezetten az elit számára kreálja ruhakölteményeit. Többek között Ralph Lauren és Tommy Hilfiger is rendszeresen tervez ilyen kollekciót.



Sportosabb fazonok

Lezserebb pólókat, topokat és sortokat is találsz az üzletekben, melyek ideálisak hajókiránduláshoz, vitorlázáshoz, vagy nyaraláshoz. A kényelem hívei sportcipővel is nyugodtan hordhatják. Hűvösebb napokon előkerülhetnek a vékony fonalból kötött csíkos pulóverek.



Lehorgonyozva

Olykor csak egy kis horgonymotívum jelenik meg a ruhákon, az idei trend stílusjegyeként. Ez a minta megjelent már a fürdőruhákon is.



A stílus alapdarabja

A tengerész stílus alapja a fehér lenvászon nadrág. Bővebb fazonoktól elkezdve a halász nadrágokon át a sortokig variálják a tervezők. Kedvedre válogathatsz közülük. A sötétkék és csíkos felsőket szoknyával és bermudával is variálhatod.



Felékszerezve

A nőies ruhákhoz zsinóros övek, magas sarkú, vagy parafa talpú cipők passzolnak. Táskák közül az elegánsabb Tommy Hilfiger retikülöket ajánljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL