HOROSZKÓP

Nyisd fel a nyaralás nagykönyvét!

Szerző:
Szabó Anna
Kalandra vágysz, vagy inkább lustálkodnál? Szeretsz várost nézni, de a tengerparti nyaraláson is dilemmázol? Netán a hegyek szerelmese vagy? Lássuk, mi van megírva számodra a nyaralás nagykönyvében.

Kos (III. 21-IV. 20.)

Jellem: Ösztönös, vállalkozó szellemű, kedveli a sportot, mozgékony.

Nyaralás: A napozást és fürdőzést önmagában unalmasnak találja. Mindennap szeretne valami újat megismerni. Kedveli a klubrendszerben működő szállodákat, apartmanokat. Az idén valószínűleg Tunéziát választja, ahol éjjel-nappal kedvét keresik. A lényeg: mindig történjen valami.
 

Bika (IV. 21-V. 20.)

Jellem: Érzéki, ragaszkodik a szokásaihoz, életkedvelő.

Nyaralás: A megszokottat szereti. Csupán a partnere kedvéért utazik el. És akkor is csak oda, ahol hasonlóak a körülmények, mint otthon. A kényelem elsődleges számára. Szereti a csendes vidéki környezetet. Megelégszik a Balatonnal vagy bármelyik hazai kisvárossal.
 

Ikrek (V. 21-VI. 21.)

Jellem: Érdeklődő, szívesen ismerkedik, könnyen teremt kapcsolatokat.

Nyaralás: Mindig az utolsó pillanatban dönti el, hová utazik. Az idén valószínűleg Hongkongot fogja választani. Mivel nem tudja, mi változik életében a közel jövőben, inkább mindent megnéz még időben, nehogy később úgy érezze, lemaradt valamiről.
 

Rák (VI. 22-VII. 22.)

Jellem: Érzelgős, gondoskodó, hangulatember.

Nyaralás: Szereti, ha a nyugágya a vízparton áll, a családja körülveszi, és minden a keze ügyében van. Sokáig azonban nem bírja idegenben - hamar honvágya támad. Az olyan sziget a legmegfelelőbb számára, ahol gyalogosan is be lehet járni a környéket. Mármint a családnak. Amíg a Rák pihen.
 

Oroszlán (VII. 23-VIII. 23.)

Jellem: Nagyvonalú, habzsolja az életet, optimista, büszke.

Nyaralás: Csak oda hajlandó utazni, ahol a „nagy" emberek is szívesen időznek. Flörtöl, sokat költ, és élvezi az éjszakai életet – napfelkeltéig. Nem veti meg a luxust, ha megteheti jachtot bérel, vagy egy elit szálloda lakosztályán foglal szállást. Idén valami nagyon hangzatos szigetre utazik.
 

Szűz (VIII. 24-IX. 23.)

Jellem: Elővigyázatos, kedveli a természetet, takarékos, mindig az eszére hallgat.

Nyaralás: Szabadságát csakis pihenésre használja. Egészségét mindennél fontosabbnak tartja; így olyan helyre megy, ahol masszázs, diétás menü, sportprogramok várják. Igényes szállást választ, ahol nagyon adnak a higéniára.
 

Mérleg (IX. 24-X. 23.)

Jellem: Kiegyensúlyozott, barátságos, kedveli a szépet.
Nyaralás: Fontos számára a harmonikus környezet. Imádja a luxushoteleket és a műemlékeket. Olaszország ideális neki: gyönyörkö¬dik a vidék szépségében, előkelő éttermekben étkezik, és közben figyeli a többieket. Napközben az üzletekbe is betér, este pedig felvonul a legújabb szerzeményében.
 

Skorpió (X. 24-XI. 22.)

Jellem: Szenvedélyes, önző, alapos.

Nyaralás: A pihenést nem neki találták ki. Naponta új kihívást keres, mindig a különlegeset kutatja, a felfedeznivalók vonzzák. Amerika kiváló számára. Lubickolhat a lármában, a forgalomban és a tömegben. Az élet minden oldalát megismerheti - tesközelről.
 

Nyilas (XI. 23-XII. 21.)

Jellem: Optimista, bölcselkedő, kedveli az utazást.

Nyaralás: A zodiákus elsőszámú utazója. Szívesen kel útra barátokkal hátizsákos túrákra. Az előreszervezett körutazásoktól egyenesen irtózik. Jobban kedveli az egyedüllétet, a nyugalmat. Titokban egy kenyai szafariról álmodik.
 

Bak (XII. 22-1. 20.)

Jellem: Megbízható, becsvágyó, realista.

Nyaralás: Szereti előre megtervezni a szabadságát, bár nehezen tudja otthon hagyni a munkahelyi problémákat. Már utazás előtt tud mindent: milyen arrafelé az időjárás, mit kell magával vinni. Olyan helyet keres, ahol minden tökéletes. Megmássza a hegycsúcsot, és mégsem fáradt - csak élvezi a kilátást.
 

Vízöntő (I. 21-11. 20.)

Jellem: Hirtelen, önző, független.

Nyaralás: Mindent szeret, ami spontán. A meglepetések embere, aki csak közvetlenül az utazás előtt mondja meg, hova készül. Természetesen nem a kultúra érdekli. Extrém sportok, kalandtúrák. Ahol tetszik neki, elidőzik. Ha megunta, hamar továbbáll.

 

Halak (II. 21-111. 20.)

Jellem: Ösztönös, fantáziadús, álmodozó.

Nyaralás: Tudja, mit akar - nyugalmat. Általában ugyanarra a helyre megy minden évben. Norvégia kitűnő neki. Ott reggeltől estig üldögélhet, nézheti a fjordokat, és elfeledkezhet a mindennapok gondjairól. Azonban jó, ha egy gyakorlatias útitársat is visz magával, aki elintézi az ügyes-bajos dolgokat.

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL