DIVAT

Légy a napfény lánya

Szerző:
Szabó Anna
Imádod a napfényt? Alig várod a nyaralást? Ha jól akarsz mutatni a strandon, vagy a tengerparton, kövesd figyelemmel összeállításunkat, ahol megtalálod legújabb bikini trendeket.

Nőies

Az idei nyár a nőiesség jegyében telik. Ez alól a fürdőruhák sem kivételek. Vékony pántok, kecses fazonok kerültek előtérbe, illetve megjelentek az övek és díszítések is a bikiniken.


Romantikus

Fodros, csipkés, horgolt és pasztellszínű. Na és persze az elengedhetetlen virág mintákat is megtalálod a romantikus szetteken.



Ékszerekkel díszítve

A Women' Secret legújabb kollekcióját, idén nyáron Helena Rohner ékszerész munkái díszítik. Természetesen az ékszerek mind vízállóak.



Tengerész

Ha hajókirándulásra indulsz, feltétlenül szerezz be egy tengerész bikinit, csíkokkal, horgony mintákkal. A nőiesebb változatokat zsinórból font övek díszítik, és léteznek belőlük pánt nélküli változatok is.



Safari

A vadon állatai a tengerparton? A divatban semmi sem lehetetlen. Válassz egy párduc vagy tigrismintás darabot, ha a strandon is hódítani szeretnél. Barnás színei jól mutatnak a napbarnított bőrön.



Egybeolvadás

Az idei év újdonsága a bikini és az egybe részes dressz ötvözete. A rafinált szabásvonal nagyon szexi, de csak tökéletes alakon mutatnak jól.



Bohém élet

Etnominták, geometrikus ábrák, hatvanas évekbeli fazonok és meleg színek jelennek meg a bohém bikiniken. Láthatsz még rajtuk horgolt szegélyeket, és sok-sok virágmintát!


Foto: Women' Secret

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL