KÖZÉRZET

Rosszul alszol? - Idd ezt a banánteát lefekvés előtt, és meg fogsz lepődni

Szerző:
Szabó Anna
Rengetegen küzdenek álmatlansággal, ami pokollá teszi az életüket. Az álmatlanságban szenvedők energiaszintje egy idő után egyenlő a nullával, és egyre több probléma üti fel a fejét. Szerencsére van egy rendkívül egyszerű recept, amely megoldja ezt a problémát.

Az álmatlanság oka lehet a stressz, a szorongás, a depresszió, de bizonyos gyógyszerek is kiválthatják, mint amilyenek a fájdalomcsillapítók, az antihisztaminok, valamint a szív- és vérnyomás gyógyszerek. Bármi is az ok, a problémát meg kell oldani, lehetőleg minél előbb. Ha te is alvásproblémákkal küzdesz, akkor ideje megismerkedned ezzel a remek banánteával.

Banántea 


A banán rendkívül gazdag káliumban és magnéziumban, mely ellazítja a testet, és segíti az elalvást. A teához semmi másra nincs szükséged, mint 1 banánra, egy kis vízre és egy csipetnyi fahéjra. Ráadásul mindössze 10 perc alatt elkészítheted.

 

Így készítsd

Vágd le a banán 2 végét, és tedd fel főni egy fazék vízben. Forrald 10 percig, majd szűrd le a teát egy csészébe, adj hozzá ízlés szerint fahéjat, és kortyolgasd el lefekvés előtt.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL