HOROSZKÓP

Pasik a csillagok szemében

Szerző:
Szabó Anna
Megállíthatatlanul jön a nyár, az új kapcsolatok, a fülledt éjszakák varázsával. A csillagokból azonban minden kiolvasható. Érdemes tehát az új férfiú születési jegyére is odafigyelni, mielőtt belesétálsz tekervényes hálójába. Hátha többet árulnak el, mint ő maga.

Kos

Határozott, gyors, magabiztos. Lel­kes híve minden újításnak. A „favá­gás" nem dobja fel, félbe is hagyja. Diplomáciai érzéke mintha hiányozna. Kapkod, csapkod, ma­kacs, önfejű. Magát sem kíméli. Mégis színes, szellemes, szórakoztató. Lételeme a társaság. Ha akkor is tudsz hallgatni, amikor legszívesebben ordítanál, ha nem gond mások munkáját befejezni, ha élvezed, hogy elvarázsolnak – a te társad a Kos. Ám ha csen­des, meghitt mindennapokra vá­gysz, kerüld. A Kos körül mindig vibrál a levegő.

Bika

Békés, türelmes, állhatatos. Imádja a jó konyhát, élvezi az érzéki örö­möket. Nehezen mozdítható. Amit megszerzett, ahhoz ragaszkodik. Hűséges. Szinte bárkinek bátran ajánlható, jó társ. Nehéz kihozni a sodrából, csa­ládszerető. Aki szárnyalni akar, ne őt válassza. Hangulatemberekhez sem passzol.



Ikrek

Imádja a felszínes, kötetlen kapcsola­tokat. Remek társalgó, kiváló vezető.
Nagyvonalú és elnéző. Kedveli a nyüzsgést. Tele van alkotási vággyal. Megköthetetlen. Aki beéri néhány kellemes órával, benne remek partnerre lel. Ha viszont fél­tékeny vagy és birtoklásra vágysz, ne válaszd. Baráti segítségre válás után is számíthatsz tőle. Hűségre viszont ke­vésbé.


Rák

Függőségekre vágyik. Csupán kényszerből változtat kapcsolatán. Befolyásolható, konfliktuskerülő. Konok és érzékeny egyszerre. Ta­pintatos, hangulatember. Jómó­dért, elismertségért áldozatokra ké­pes. Erős lelkületűek jó társa a Rák. Szük­ség is lesz erre a tulajdonságra, mert a Rák lelkizős, mindent újra és újra átértékel.



Oroszlán


Kissé színpadias a cselekedeteiben, gesztusaiban, de teheti, mert lenyűgö­zően nagyvonalú, bátor és szellemes. Szerelmi élete heves. Pazarlóan bőke­zű, ontja bókjait, szolidabb érzelmek esetén is. Tilos akadékoskodni, bizalmatlankodni, centizgetni mellette. Kizáró­lag teljes odaadással és rajongással szerethető. Meg is hálálja királyi örö­mökkel.


Szűz

Szorgalom, rendszer, elemzőkész­ség, diszkréció - ez erőssége, és egy­ben hibája is. Mert túl alapos, túl rendszerető. Már-már aggodalmas­kodó szeretteivel. Sohasem kezde­ményez. Gyakorlatiassága, hűsége rendkívüli. Ha álmod egy meghitt otthon, válaszd a Szüzet. Ha szereted a kényez­tetést, az ágyba hozott reggelit, a Szűz a te embered. De jó lesz vigyáz­ni, sose hagyd elől a holmidat, le ne csöpögtesd a frissen mosott abroszt, mert jaj lesz a lelkivilágodnak.


Mérleg

Igazságos, jóindulatú, tapintatos. Fontos számára az elismerés, hiánya eltorzítja. Kiválóan alkalmazkodik minden körülményhez. Értelmes, nyi­tott. Akkor is diplomatikus párkapcsolatában, ha nem túlzottan érdekelt benne. Biztonságra vágysz? Megértő társ­ra? Sosem tolakodó lovagod a Mér­leg. Ha cserébe tudsz néhány dicsé­rő szót ajándékozni, szinte minden élethelyzetben boldoggá tehetitek egymást.


Skorpió

Kellemes tud lenni, de inkább célratörő, indulatos, büszke. Gyors felfogóképessége, erős akarata nagy tettekre teszi alkalmassá. Vigyázat: durva is lehet, ha keresztezik fontos terveit. Ha nem félsz a kihívásoktól, ha meg­értő vagy, ha kalandokra, izzó ölelésekre és vad féltékenységi rohamokra vá­gysz, a Skorpiótól megkaphatod. Amennyiben fantáziád hasonlóan gazdag, csodás utazás lehet az éle­tetek.


Nyilas

Kiváló előadó, szellemes társalgó, intelligens, de kicsit felületes. Má­sokkal jóindulatú, elnéző, nyugal­mát azonban fel nem adja senkiért. Könnyen ingerelhető és lelkesít­hető. Nehéz megkötni. Ha lazább kapcso­latra vágysz, csak akkor válaszd. Be kell érned egy-egy színházi estével, gazdag vacsorával, hatalmas sé­tákkal - a többi néma csend.


Bak

Későn érő típus. Óriási akaraterő­vel próbálja legyőzni az akadályo­kat. Hiú. Jelesre szeretne vizsgázni az élet minden területén. Felelős­ségteljes, gyakorlatias. Nem érzel­gős. Nagyravágyó, céljainak alá­rendeli a környezetét. Aki tud engedni, várni, néha értel­metlen célokért is lelkesedni, az bé­kében élhet vele. Ha viszont szép szavakat, dédelgetést remélsz, ne őt válaszd. Értelmedet, szellemedet hama­rabb dicséri a Bak, mint ruhádat, frizurádat. Ellenben a kitűzött célt biztos eléri.


Vízöntő

Különc, reformer. Eredeti egyénisé­ge szeretteinek kellemes, de képes nyers, tapintatlan megjegyzésekre is. Értelme az átlagosnál kifino­multabb. Érzelmes, mégis magának való. Szellemi kalandor keresse a Vízön­tőt, olyan, aki érzékeny, fogékony és fantáziagazdag. Fontos: a Víz­öntőt kényszeríteni semmire sem szabad, és kisajátítani sem.


Halak

Csak látszólag társas lény. Boldo­gabb, ha magában lehet. Álmodo­zó, kishitű, biztatni kell. Szívesen játssza a sértettet, hangulatember. Ugyanakkor együtt érző, segítőkész, igazi barát. Fantáziája időnként el­ragadja. Kizárólag mély érzésű, tapintatos, türelmes és nagyvonalú társ vá­laszthat a Halakból, csak így bon­takoztatja ki értékeit.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL