ANGYALISKOLA

Teremts pénzt!

Szerző:
Szabó Anna
A szeretet és a jólét Forrásából jöttél. Ha összhangba kerülsz a szeretet és a béke energiájával, visszakapcsolódsz erre a Forrásra. E teremtő erővel valóra válthatod vágyaidat. Most megnézzük a pénzhez fűződő hiedelmeidet Szandalfon Arkangyal segítségével.

A szerző mai üzenete

Kedves Barátaim! Ugyancsak stresszes dolog a pénz miatt aggodalmaskodni. A zaklatott lelkiállapot nem hagy bennünket nyugodtan pihenni, családi veszekedésekhez vezet. Márpedig, ha ennyire mély hatást gyakorol érzelmi és fizikai állapotunkra, miért gondolják olyan sokan, hogy rossz dolog a pénzt akarni? Valójában a hiányérzet és a félelem a pénzhiánytól sokkal rombolóbb. A gazdagok azon aggodalmaskodnak, hogy elveszíthetik, amilyük van. Ennyiből is láthatod, hogyha a pénzzel akarod megalapozni biztonságodat, sosem lehetsz nyugodt, akár sok, akár kevés pénzed van. A megoldás a hozzáállásban rejlik.


Mi a pénz?

A bibliai időkben „talentumnak” hívták az ezüstérméket. Érdekes megfogalmazás, tekintve, hogy mekkora értéket tulajdonítunk a tehetségnek. A leggazdagabb emberek listáján jócskán találunk művészeket, színészeket, zenészeket. Eresszük szélnek a pénzt illető bűntudatunkat! Nehogy azt hidd, hogyha neked jut minőségi életre, nyaralásra, akkor miattad éheznek Afrikában!? Az Univerzum mindenkinek biztosít annyit, amennyire szüksége van. Te csak a saját házad tájáért legyél felelős!

Magadhoz hívhatod a bőséget, a szükség helyébe. Ideje nyakon csípned, hogy milyen gondolkodásmód, milyen hiedelmek választanak el attól, hogy annyi pénzed, munkádban olyan megbecsülésed, olyan jóléted lehessen, amit szeretnél. A korábbi századokban a legtöbben az elégedettséget a külsődleges igények beteljesedésétől tettük függővé. Jó kocsi, saját ház hajszolása közben pénzügyi helyzetünkhöz társuló gondolataink örökös féltéssel és küszködéssel társulva kavarogtak fejünkben.


Saját tapasztalatból beszélek. Döbbentő volt felismernem, hogy a pénz uralkodik rajtam. Vészes fogyása esetén efféle gondolatokat tapasztaltam… ha elég pénzem van, megvalósítom az elképzeléseimet, és boldog leszek… ha elég pénzem lesz, jól fogom magam érezni, és boldog leszek… mások tisztelni és becsülni fognak, ha elég pénzem lesz, és az látszik is rajtam...


A havi keresetem mindig elfogyott és folyton törekedtem, hogy több legyen, de valamiért sosem éreztem, hogy ami van, az elég lenne! Bensőmet örökösen emésztette a rettentő félelem, hogy nem lesz elég lakbérre, a számlákra, az ételre, az utazáshoz, mivel messzire laknak a családtagjaim sokat közlekedtem. A pénzt nagyon végesnek érzékeltem és figyelmem jórészét lekötötte a megszerzéséért végzett küzdelem. Sokat mondogatták gyerekkoromban a nagyszüleim: Dolgozz keményen! Hozz áldozatot és küzdj! Nem is fogadtam el a sikert, csak véres verejtékezésen keresztül. Akkor kezdett a helyzet változni, mikor élvezni kezdtem a munkám és a pénzre úgy tekintettem, mint csereeszközre a befektetett energiámért, időmért, tudásomért, figyelmemért. A saját erőmből történő küszködést felváltotta az Univerzum erejének elfogadása. A pénz valójában olyan energia, amivel az Univerzum fizet azért, hogy önmagunkká váljunk, és azt tegyük, amit valóban szeretünk és használunk vele embertársainknak.


Szandalfon Arkangyal

Kedves Olvasóim! Szeretném megvilágítani számotokra, hogy gondolataitok által teremtetek egy képet a világról, ami a ti véleményeteket tükrözi. Ezt a képet az aurátokon keresztül kikülditek egyfajta rendelésképpen. Tegyük fel, hogy a pénzről azt gondoljátok, sosem lesz nektek annyi, amiből kielégíthetően elláthatjátok a családotokat. Ebből a meggyőződésből, ebből az elvetett magból, mit gondoltok, mit fogtok leszüretelni? Tegyétek fel magatoknak a kérdést: mi a személyes véleményem a pénzről? A pénz megszerzésére miként tekintek? Aztán azonnal tegyétek fel a következő kérdést magatoknak: valóban ezt a valóságot szeretném létrehozni?

Azzal a félelemmel, hogy egy napon kevesebbetek lehet, mint ma, félelmet vetítetek ki a jövőbe, és töltést hoztok létre, hogy mi a fontos, és mit akartok elkerülni. Valóban fontos jól fizető, biztos munkahelyet találni, hogy a számlákat kifizessétek? A komfortzónával sok időt tölteni a mi szemszögünkből az idő elfecsérlése! A sok tulajdon nagyon akadályozó tud lenni, mert sok munkával, kötelességgel és figyelemmel jár. Amikor meghaltok, semmit sem visztek magatokkal, csak ennek az életeteknek az emlékét, amit most éltek. Ha a jelen pillanatok örömteli megélésére fókuszálnátok, nem élnétek félelemben, hanem csak a védettség, szeretet és elégedettség hatná át napjaitokat. A választás rajtatok áll! Kérjétek segítő közbenjárásom, és szívesen állok rendelkezésetekre pénzről vallott nézeteitek átalakításakor is.


Kérd és adatik

A pénz kezelésének éppúgy van befogadó és cselekvő oldala, mint a nemiségnek. Férfias, vagy cselekvő akkor vagy, ha észreveszed, amit szeretnél megszerezni és elindulsz érte. A nőies, vagy befogadó módja a pénzszerzésnek: vonzani kell azt, amit meg akarunk szerezni. Mindkét módszert működtetnie kell mindkét nemnek. Többnyire egyszerre van szükség mindkét aspektusra. Meg kell tanulnod ajándékot kapni, elismerésben részesülni, szeretetben, szerelemben osztozni és befogadni az áradó energiát. Alapvetően a pénzkérdés alakulása attól függ, hogy mit akarunk tenni. Az Univerzum megjutalmaz, hidd el, ha kockázatot vállalsz az ő oldalán.



Pénzügyi egyezségek keresése

A pénz létezése mit jelent számodra? Mit hallottál gyerekként a pénzről? Írd le a saját pénztörténelmedet… mit és mennyiért dolgoztál? Melyik állásodban érezted boldognak magad és miért? Van célod a pénzszerzéssel? Ha úgy érzed, váltanod kellene, ha gyomorideggel jársz munkába, mi tart benne mégis a régiben? Mit vennél meg, ha lenne rá pénzed? Írj részletes listát! Jelenleg megbecsültnek érzed magad munkahelyeden? Befolyásolja önképedet a kereseted mennyisége, máshogy tekintesz magadra, ha vastag a pénztárcád?


Meditálj magadnak pénzáradatot

Ülj le kényelmesen, hunyd be a szemed és kezdj el természetes ritmusban lélegezni. Minden légzéskor egyre ellazultabb leszel… Kezd el megfigyelni, hogy érzed magad. Különösen a pénzhez kötődő érzelmeidet figyeld meg. Hogy van a tested? Figyeld meg a testedben áramló energiát. Lásd magad, miközben minden lélegzettel több energia jut be a sejtjeidbe, a testedet körülvevő aurákba. Egyre erőteljesebb leszel. Képzeld azt, hogy ez az energia nem más, mint a pénz. Érezd, amint beáramlik a testeden, eláraszt téged a bőség áramlata, a jólét csatornája áramlik beléd. Végtelen mennyiségű pénz áll rendelkezésedre. Képzelj el annyi pénzt, amennyit csak képes vagy megjelenteni lelki szemeid előtt. Lásd a pénzhalmazt magas előtt, kotorj bele és játssz vele! Szoktasd magad a gondolathoz, hogy mindig van pénzed. Lásd, amint a pénz áramlik feléd. Tudod, hogy vonzod a pénzt, és az egyszerűen csak folyik feléd. Tudd azt, hogy a pénz szabadon áramlik hozzád és te egyszerűen elköltöd. Érezd magad nyitottnak a testedben lakozó energia számára. Végtelen mennyiségű pénzed lehet. Kérd és fogadd az áramlást!


Felhasznált irodalom: Shakti Gawain: Élj a fényben, Doreen Virtue: Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL