MÁGIA

A jólét itala

Szerző:
Szabó Anna
A régi időkben a vajákos asszonyok különböző főzeteket is készítettek a varázslat erősítéséhez. Ezek a főzetek nem mindig fogyasztásra szolgáltak, de mindenképpen fontos részei voltak a bűbáj hatékonyságának.
Kellékek

1 kanál fahéj
1 kanál őrölt babérlevél
½ kanál bazsalikom
½ kanál majoranna
1,5 dl víz
Fakanál
Egy rongydarab
Korsó, vagy üveg - amelynek van fedele
Piros szalag


Elkészítés

Egy fazékban keverd össze a hozzávalókat, és kb. 30 percig forrald a vízben. Néha kevergesd meg. 30 perc múlva szűrd le az italt, és tedd bele az üvegbe.


Az üveget fedd le a rongydarabbal, és rögzítsd a piros szalaggal. Helyezd az italt sötét, hűvös helyre három napra és három éjszakára. Ha letelt a 3 nap, vedd le a rongydarabot a korsó tetejéről, és fedd le a saját fedelével. További 14 éjszakán át hagyd magára az italt, majd öntsd ki a földre, miközben köszönetet mondasz a felsőbb hatalmaknak.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL