Napi horoszkóp - 2016-10-21

Kos

Kedves Kos! Ha annyi a teendőd, mint égen a csillag, örülj neki. Azt jelenti, hogy a munkahelyeden foglalkoztatnak, s nincs pangás üzleti vállalkozásaidban sem. Feladataidban ragyogóan boldogulsz, nagyon jó érzékkel találsz rá a helyes megoldásokra. Számíts egyéb elfoglaltságra is: fel kell készülnöd a küszöbönálló családi eseményekre.

Bika

Kedves Bika! Főnökeid úgy érzik, hogy a hivatali rend szigorításától minden jobbra fordul. Holott csak ezzel csak tehetetlenségükről és képtelenségükről állítanak ki színjeles bizonyítványt. Azt teszik, amit tettek eddig is, azaz: nem tanultak semmit. Ez azonban nagyon kevés. De kinek és vajon miért olyan fontosak ők még mindig?

Ikrek

Kedves Ikrek! Mára nyoma sincs a korábbi vészjósló jeleknek, ezért teljes erővel vetheted bele magad a munkába. Szerencsére olyan feladattal kell megbirkóznod, amelyet szívesen, jókedvvel végzel, így gördülékenyen haladsz a cél felé, és az elismerés sem várat sokáig magára. Az esti programot sem zavarja meg semmi, így jó érzéssel fejezed be a napot.

Rák

Kedves Rák! Ismét családi konfliktus. Valakivel mindig csúnyán összeveszel mostanában. Nézz szembe azzal a ténnyel, hogy egy könnyű kis szerelem könnyen el is múlik. Nem jött el még a nagy választás ideje. Partnered is megelégelte már állandó bizonytalankodásaidat, és nem is számít már igazán rád. Próbálj ezen változtatni!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Akár néhány órán belül is képes vagy elkápráztatni környezetedet a legszélsőségesebb kebledre ölelnéd a világot, majd hirtelen zárkózottá, búskomorrá válsz. Mindenesetre az egyikkel sikert aratsz, s egy újabb hódoló tűnik fel a színen. A dekád végén született Oroszlánoknak nem árt tartózkodóbbnak lenniük.

Szűz

Kedves Szűz! Sajnos a sors nem elégszel meg azzal, hogy egy szokatlanul zűrös nappal „ajándékozod” meg. Estére családi perpatvar kellős közepébe érsz haza. Megpróbálsz a békeíró tetszelegni, de rosszul sül el. Mindkét fél rád támad, alaposan magadra haragítod őket. Vonulj el a szobádba, és valami csöndes tevékenységgel foglald el magad!

Mérleg

Kedves Mérleg! Nyűgösen ébredsz ezután a viharos este után. Rosszkedvűen kezdődik a nap, ráadásul úgy érzed, nem boldogulsz semmivel. Ami nem megy, ne erőltesd! Hagyd a munkát holnapra, sajnos senki nem fogja megcsinálni helyetted. Ma válassz valami jó kikapcsolódást. A Mérleg nőket a túlköltekezés fenyegeti, úgyhogy kerüljétek az üzleteket.

Skorpió

Kedves Skorpió! Olyan sok kellemetlenség ér, mint máskor egy hónap alatt. Nem nagy ügyek, de mégis kellemetlenek, megzavarják nyugalmadat és puskaporossá teszik a légkört. Bosszantó félreértés zavar meg a kapcsolatodban. Könnyen lehet, hogy a veszekedésnek folytatása lesz. Próbáld meg higgadtan elviselni a nehéz pillanatokat.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nyugodtan, derűsen telik a napod. Érzed, hogy partnered hűséges hozzád. Kapcsolatotok egyre szilárdabb, és saját érzelmeidben sem kételkedsz többé. Bár egyre másra kísértésekbe ütközöl, most valahogy nincs kedved flörtölni. Sokkal inkább szükséged van biztos kapcsolatra, mint futó kalandra.

Bak

Kedves Bak! Noha komoly nézeteltérésekre is sor kerülhet, ez egyáltalán nem ront az általános, jó hangulatodon. Megalapozott érveid védelmet jelentenek. Ne akarj kicsikarni pozitív érzelmeket! Vagy jönnek maguktól, vagy nem kellenek. Hidd el, hogy ez a helyes álláspont. Akarata ellenére ne akarj senkit átformálni, megváltoztatni!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ne foglalkozz az élet kellemetlen oldalaival! A barátok örökös gondjaival, melyekkel mindegyre téged nyaggatnak, a munkatársak meg-megújuló, vagy pontosabban: sohasem múló pénzzavarával, a főnök kotnyeles okvetetlenkedésével, kicsinyes pozícióféltésével. És azzal se, hogy a hüvelykujjad néha zsibbad!

Halak

Kedves Halak! Csökken a feszültség, múlófélben harctéri idegességed. Persze ez még nem ok arra, hogy minden óvatosságot sutba dobva grasszálj, célpontul kínálva magad a még közeledben settenkedő rontó erőknek. Légy türelmes, folyamodj a kivárás taktikájához! Várakozás közben kíméld az eget, hátha felbukkan egy halvány reménysugár…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL