SZEX, SZERELEM

Ha meg van írva, beteljesül a szerelem a lelki társaddal - Még akkor is, ha nem az ideálod

Szerző:
Szabó Anna
Hallottál már sírig tartó szerelemről, idős házaspárról, akik 50 éve együtt vannak, jóban-rosszban? Nehogy azt gondold, hogy minden kapcsolat a „szerelem első látásra” érzéssel kezdődik. Néha az ember úgy gondolja, hogy a másik nem az ő „esete”, vagy a két fél között még nem alakult ki a kémia. Miért is kellene meghatároznunk, hogy milyen az ideális partner karaktere és a külseje?

Amikor egyáltalán nem érzed a kémiát a másik iránt, egyből az villan fel a fejedben, hogy el kell engedned. De, ha szikrát érzel valaki iránt, akiről soha nem gondoltad volna, miért ne követhetnéd az érzést? Sok lelki társnak fel kell nőnie egymáshoz, mielőtt megláthatnák egymás igaz valóját.

Kérdezd meg magadtól, miért tetszenek bizonyos tulajdonságai

Mi az, ami tetszik egy emberben? Mindnyájunknak vannak szempontjai, amik alapján eldöntjük, hogy egy bizonyos ember közel áll hozzánk, vagy sem. Könnyen elnyerhetik tetszésünket például azok a dolgok, amelyek saját magunkra emlékeztetnek az illetőben, vagy éppen a szüleinkre. Ha le kellene írnod, milyen számodra az ideális partner, belevennéd a listába, hogy milyen színű szemei legyenek, vagy milyen formájú legyen a szája? Ha találkozol valakivel a valós életben, aki hasonló ahhoz a képhez, amit az ideálisról elképzeltél, de szemei más színűek, nem igazán számít, ugye?

 

Vannak bizonyos kiegészítő vonások, melyeket keresünk a partnerünkben annak érdekében, hogy a másik felünk legyen, és ezáltal egyensúlyba kerüljünk – így navigálunk el az életben. Vannak egy kapcsolatban olyan dolgok, mint a kor, melyek igencsak le tudnak taglózni sok embert, de miért is? Van, aki 26 éves és a partnere 36.  Ez a korkülönbség szükséges számukra ahhoz, hogy életük ezen pontján mindketten fejlődjenek. Mikor elzárjuk a lehetőségeket a társadalmi normák miatt, elvágjuk magunkat nagyon sok potenciális baráttól, partnertől és úgy általában az emberektől.

Találd meg a tükörképedet

Lásd őt magadban. Mit tud egy adott ember hozzáadni a személyes növekedésedhez, a spirituális fejlődésedhez és a jelenlegi élettapasztalatodhoz? Néhányan azt mondják, hogy a lelki társ az energetikai párod, és az ikerlángod, a tükörképed, de miért lenne ez így? Mindenki segít a lelkünk növekedésében valamilyen módon, mindannyian egymás tükörképei vagyunk.

Mikor találkozol valakivel, aki különbözik az addig megszokott elképzeléseidtől, és az általad elvárttól, légy olyan nyitott, amennyire csak tudsz. Hagyd, hogy a dolgok menjenek a maguk útján, anélkül, hogy ítélkeznél. Hogy érzed magad ezzel az emberrel? Ha valami húz ehhez az emberhez, engedd, és kövesd ezt az érzést. Ne hagyd, hogy bármi és bárki befolyásoljon.

Told ki a korlátaidat – láss a dolgok mögé

Ez az egész az érzésekről szól. Vannak olyan kapcsolatok, melyekben a felek első látásra egyáltalán nem vonzódtak egymáshoz fizikálisan, de volt bennük egy olyan megmagyarázhatatlan érzés, ami közelebb hozta őket egymáshoz. És ez az, amikor arról beszélünk, hogy igenis érdemes a dolgok mögé nézni, és nem csak a felszínt szemlélni. Ha érzed a kapcsolatot, megérted azt teljes mélységéig, akkor minden esély meg van rá, hogy kialakul a fizikai vonzalom is. Ez a valódi szerelem lényege - a mentális és érzelmi kapcsolatból fizikai vonzalmat létrehozni.

 

Ki tudja, hogy milyen kapcsolat, és milyen összefüggések születhetnek meg abból, ha változtatsz a hozzáállásodon, és tudatosan irányítod a figyelmedet a felszín alá? A lelki társad, ikerlángod, igaz szerelmed vagy bárminek is nevezzük, lehet, hogy nem szerelem lesz első látásra. Gyakorold a nyitottságot, az elfogadást és a feltétel nélküli szeretetet, és akkor csodálatos emberekkel találkozol, akik a lényedet tükrözik vissza.

 

szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL