ANGYALISKOLA

5 jel, hogy egy lélekcsere alkalmával földi angyallá váltál

Szerző:
Szabó Anna
Lélekcsere? Földi angyal? Mind a kettő nagyon is lehetséges! Az ember nem mindig eleve szület valamire, van, hogy útközben változik meg az égiek beavatkozásának hatására. Így még veled is megeshet, hogy talán még nem is tudsz róla, de egy lélekcsere alkalmával földi angyallá váltál! Megmondjuk, mi az az 5 jel, amiből ezt megtudhatod!

 

Először is, mi az a lélekcsere?

Igen, a Lélek örök, soha meg nem hal és meg nem szűnik. Mi, itt a földön mindannyian olyan Lelkek vagyunk, akiket leküldtek vagy maguk választották, hogy ide jönnek tanulni és tapasztalni. Minden Lélek meghatározott céllal érkezik a földre. Ám előfordul, hogy a lélek már mindent megtanult, megtapasztalt, amit akart és tovább akar állni, de a test még tökéletes állapotban van. Netán, van valaki, aki szeretne a helyére lépni vagy az égiek küldik le jó okkal. Ekkor érkezik egy másik lélek, az eltávozó helyére. Így jöhet akár egy angyal is, hogy az ember testben földi angyalként funkcionáljon. De nem kell aggódni, hiszen az előző lélek tudata megmarad, így nem történik emlékezetkiesés.

Másodszor, ki is az a földi angyal?

Erre a választ itt találod!

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL