ANGYALISKOLA

Beengedni a fényt

Szerző:
Szabó Anna
Évekig tart, mire leküzdöd a Világmindenség iránti kétségeidet és az ítélkezést feladva, átvizsgálod saját korlátaidról, életcélodról őrzött nézeteidet. Amint megszületik benned a késztetés, megnyílsz az energiák befogadására, ráhangolódsz az intuitív útmutatásra.

Ezen a héten folytatjuk önvizsgálatunkat Szandalphon Arkangyal segítségével.

A szerző üzenete


Kedves Barátaim! Nem mondok azzal semmi újat, amikor arra emlékeztetlek, hogy a modern kort megelőzően sok évszázadon keresztül a világot az istenhit hatotta át. A Föld legragyogóbb elméi szentelték életüket a hittudomány kutatására. Bár lehetetlen vállalkozás tényszerű adatot közölni Istenünkről, vagy nevezzük Mindenhatónak, az Univerzum Teremtőjének… felmérések igazolják, hogy az emberek többsége mégis hisz, valamilyen rendező elvben, ami lehetővé tette számunkra az életet. Számtalan könyv és ősi irat tanúskodik arról, hogy foglalkoztat bennünket mi végre is születtünk? Legtöbben osztják azt a meggyőződést, hogy spirituális fejlődésre van lehetőségünk földi életeinkben.


E leckében nem tisztem minden kételkedőt és hitetlent Istenről győzködni. Mégis miért érdekes az ő létéről gondolkodni – kérdezhetik. Talán önzőn és nagyot mondón hangzik a válaszom: szeretnék teremtő lenni. Mert a spiritualitás végső ígérete az, hogy mindannyian saját létezésünk mestereivé válhatunk. Az Istenre eszmélés folyamatát szokták a spirituális könyvekben ébredésnek nevezni. A bejárható lelki utunk célja olyan tudatállapot elérése, mely megengedi nekünk, hogy élvezhessük Isten végtelen teremtőerejének gyümölcseit. Vagyis olyan életet teremtsünk magunknak, amely vágyainkban szerepel.


Hét magatartásformát váltogatunk

1. A félelmet választjuk, ha küzdeni akarunk, és majdnem odaveszünk.
2. Az erőt választjuk, ha versengeni és győzni akarunk.
3. Választásunk a belső emelkedés, ha a békességet keressük.
4. Önmagunk megismerését választjuk, ha a megérző képesség a cél.
5. Az alkotást választjuk, ha a természet megnyilvánulásait szeretnénk felfedezni.
6. A szeretetet választjuk, ha önmagunk vagy mások meggyógyítása a célunk.
7. A létezést választjuk, ha méltányolni akarjuk Isten teremtő szándékát.


Nincs olyan fokozat, amely magának követelhetné az abszolút igazságot, mert minden egyes szint különböző kapcsolatrendszert jelent. Bárhogyan is vélekedsz Istenről egy biztos, anélkül, hogy magadat meg ne láthatnád a tükörben, nem láthatod meg Istent! Amíg önismeretedben eljutsz a hetedik szintig, azt fogod észlelni, hogy a most talán szakadéknyinak tűnő távolság fokozatosan szűkül, végül bezárul. Mind a hét magatartásforma az emberi idegrendszer természetes reakciója. Velünk született képességünk ezen állapotok megtapasztalásának készsége. Mi azt a minőséget választjuk ki, ami a saját valóságról alkotott felfogásunkon alapul, értelmezésük pedig testünkben, sejtjeinkben, energetikánkban gyökerezik.


Sandalphon Arkangyal üzenete


"Nagy erőpróbára vállalkoztál. Kérlek olvasóm, fogadd el tőlem a segítséget, mit a magam módján adhatok számodra. Kérjed, én eltöltelek olyan energiával, amelyre a változtatáshoz szükséged van. Tudom milyen könnyű a megszokások rabjává válni, régi mintákat ismételgetni, bevált hozzáállásokban bízva. Amíg úgy gondolsz világodra, amit eláraszt a veszély, a fenyegetés és a bűn, mindaddig a félelem uralja cselekedeteid. Minden csak kivetítés. Jogod van rettegni a végítélettől, de ugyanígy a szeretet és az igazságtétel is szerepelhet elvárásaidban. Miközben megbékélsz magaddal, törekedsz a lelki megnyugvásra, tudatod lecsendesedik. Nincsenek benne ellenséges gondolatok, ítéletek vagy félelem."

Az Istenbe vetett hit nyitja meg az anyagi valóságon túlra vezető összeköttetés útját.


Haladjunk az önismerettel…

A kérdések egymást generálják. Mai életed, mai tudatod a jövőbe vezető híd számodra. Hídként való működéséhez tartozik, hogy felülvizsgáljuk eddig ismert tulajdonságainkat és képességeinket, valamint megnyissuk magunkat az átalakulásunkat segítő energiáknak. Amíg az élet fizikai oldalán kívül nem hiszel semmiben, nem tudod megtalálni transzcendens képességeidet, márpedig minden ember rendelkezik tucatnyi ilyennel. Biztosan tapasztaltad már, hogy valakire gondoltál és felhívott, telehold idején zaklatottabb vagy, egy sugallat hatására teszel valamit, ami fontos üzenetet, felismerést hoz. Naponta megélsz efféléket, kérlek, becsüld meg ezeket a jelzéseket. Most folytassuk a belső törvénykönyv feltérképezését. Milyen hiedelmeket programoztál az életről és az Istenről?


Spirtuális egyezségek

Vallás, Isten, lelki élet

Mi a jó vagy rossz, helyes vagy helytelen vallásodban és a lelki életedben? Milyen kép él benned Istenről? Meg tudnád fogalmazni, hogy mi a dolgod a földön? Miről szól számodra az emberi lét? Mi a véleményed a képességeidről? Mi választ el téged a saját belső bölcsességed megtapasztalásától? Kapcsoltba kerültél-e már az egyetemes energiával? Mit éreztél/vagy mit vársz attól a pillanattól? Mi választ el attól, hogy megtapasztald az angyalok jelenlétét?


Halál és veszteség

Miként tekintesz a halálra? Mitől félsz a leginkább a halállal kapcsolatban? Mit várnál hozzátartozóidtól halálos ágyadon? Találkoztál már álmodban, vagy érezted nehéz pillanatban elhunyt rokonod jelenlétét? Előfordult, hogy elmulasztottál valamit és utólag bűntudatod támadt, vagy felmentetted magad? Hogyan búcsúznál az élettől, ha volna rá alkalmad? A gyász szó nemcsak a halotti gyászra érthető. Szimbolikusan szoktál gyászolni szerelmet, háborút, bármit… Szerinted mi következik a test halála után?


Természet, állatok és más életformák

Mit érzel egy erdei séta alkalmával? Érzel késztetést a növények és a természet közelségében való tartózkodásra? Lakásodban szeretsz növényeket nevelni? Miért vonzódsz az állatokhoz/vagy inkább nem alakítasz ki kötődést feléjük? Mi a véleményed az állatok energiáiról, gyógyítói képességeiről? Mire tanított téged egy állatról való gondoskodás, közös háztartásban való élet? Érzel-e vonzódást egzotikus állatok iránt, mint a delfin? Fogyasztasz állati eredetű táplálékot? Mihez kezdenél, ha valamiért eltűnnének a közértek a föld színéről? Mit tennél az önellátásod érdekében?


Jó munkát!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL