Napi horoszkóp - 2016-10-16

Kos

Kedves Kos! Úgy érzed, boldogságodnak semmi sem állhat útjába, és ebben nem tévedsz. Mégis csalódhatsz, nem a partneredben, hanem az élet más dolgaiban. Egészségi állapotod válságosra fordulhat, családodról rossz híreket kaphatsz, hirtelen elhalmozhatnak a nyomasztó értesülések. Kilátástalannak érzed jövődet és lehangolódsz.

Bika

Kedves Bika! Olyan erős tettvágy fűt, hogy azt is megcsinálnád, ami nem is rád hárulna a családban. Szép lassan mindenki megsértődik, és ráadásul a te nyakadban marad minden teendő. Annyi, hogy nem is vagy képes mindegyikkel megbirkózni, és bizony olyan is van köztük, amihez nem is nagyon értesz. Az eredmény siralmas.

Ikrek

Kedves Ikrek! Partnereddel remekül kijössz, és ha belegondolsz, erre már nagyon régen nem volt példa. Mint minden kapcsolatban, úgy ebben is vannak hullámvölgyek és hullámhegyek, de ha van elég türelmetek a másik iránt, akkor átsegíthetitek egymást a mélypontokon. Ne mulasszátok el az alkalmat, és beszéljétek meg, kinek, mi nyomta a lelkét.

Rák

Kedves Rák! Pihenj, mert te is érzed, hogy testi állapotod most nem a legkielégítőbb. Készülj fel lélekben is arra, hogy több órát kell az orvosnál ülnöd, de megéri a várakozás, mert legalább megnyugszol. Lehet, hogy csak némi életmódváltozást kell bevezetned. Figyelj oda arra, hogy mit eszel, mennyit iszol, és dohányzol!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nehezen viseled, ha válaszút elé állítanak, nem törődsz bele mások döntésébe. Mivel anyagilag is érdekelt vagy abban, hogy győztesen kerülj ki, minden eszközzel harcolsz vélt igazadért. De ezzel egyre inkább kicsúszik kezedből az irányítás, környezetedet dacossá, és ellenállóvá teszed oktalan dühkitöréseiddel szemben.

Szűz

Kedves Szűz! A mai napon elbizonytalanodsz egy kicsit. Okos szavakra, jó tanácsra vágysz. Ne szégyellj segítséget kérni, és elfogadni! Kimerítő ez az állapot, hiszen megszoktad, hogy mindig ura vagy a helyzetnek, és leginkább te segítesz másokon. Ne aggódj, ez a nap is csak huszonnégy órából áll, és megrövidítheted azzal, ha korán lefekszel.

Mérleg

Kedves Mérleg! Üldözőbe vett a balszerencse. Nem nagy dolgok azok, amelyek nem sikerülnek, mégis megkeserítik ezt a napot. Képtelen vagy túltenni magad rajtuk, állandóan ezeken rágódsz, és így nem is tudod élvezni a kellemes perceket sem. Szeretnél egyedül maradni a problémáddal, így jobb, ha kerülöd a társaságot. Vonulj vissza!

Skorpió

Kedves Skorpió! Egy semmiség miatt hatalmas veszekedést csapsz. Ráadásul tönkre is teszed az egész család pihenő napját. Az édes szőlő is megkeseredik, ha rossz hangulatban költik el. Ha mindenképpen alkalmatlannak érzed magad a társasági életre, inkább vonulj vissza, és ne foglalkozz semmivel. Így nem sértesz, és bántasz meg senkit.

Nyilas

Kedves Nyilas! Nézd meg a naptárt: nincs valamilyen évforduló, esetleg valakinek a születésnapja? Nem ártana, ha pár nappal visszamenőleg is utánanéznél, nem feledkeztél-e meg valamiről, vagy valakiről. Most még nem késő bepótolni az esetleges mulasztást. Bár te nem nagyon kedveled az ünnepeket, a másiknak mégiscsak jól esne a megemlékezés.

Bak

Kedves Bak! Ezekben a napokban sok minden eldől. Érdemes volt-e kockáztatni? Megesik, hogy elveted a sulykot. Ha számolnál mások energiatartalékaival, az érted hozott áldozatok súlyával, bizonyára nem kényszerítenéd bele barátaidat még éretlen döntésekbe. Ami végül is megnyugtatóan hat az, hogy az eredményesség beigazolódik.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lassan-lassan feleded a gondokat, kipihened a fáradalmakat. De a világért sem mennél el szórakozni: moziba, vendéglőbe. Már a következő hét megpróbáltatásai járnak a fejedben. Ma még vasárnap van. Ne foglalkozz hát annyit a munkahelyi gondok, elintéznivalók katlanjába való visszatéréssel. Törődj inkább kedveseddel.

Halak

Kedves Halak! Hiába tagadnád, sokasodnak a csalhatatlan jelek. Eddig igyekeztél szemet hunyni kedvesed viselt dolgai felett, de most már képtelen vagy erre. Pedig nagyon szeretnéd a békességet, már csak a kényelmesség miatt is. Be kell látnod, a makacs tények mázsás súlyként nehezednek rád. Ha időben a fejedhez kapsz, elkerülheted a későbbi csalódásokat.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL