FÉSZEK

Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt, és tisztább, ragyogóbb lesz a fürdőszobád, mint valaha!

Szerző:
Szabó Anna
Talán egyetértünk abban, hogy a fürdőszoba tisztán tartása a legfontosabb feladat egy lakásban. Képesek vagyunk ezreket költeni tisztítószerekre, melyek tele vannak vegyszerrel, ráadásul az eredmény nem mindig tökéletes. Mutatunk egy egyszerű trükköt, amivel könnyen tisztává varázsolhatod a fürdőszobádat, és mindössze 2 összetevő szükséges hozzá, ami biztos, hogy megtalálható az otthonodban.

Ha kipróbálod ezt az egyszerű módszert, meg fogsz lepődni az eredményen, ugyanis ez a házi praktika minden fürdőszobában beválik, ráadásul gyorsan végzel a takarítással.

 

Hozzávalók

- 1 csésze ecet

- 1 csésze folyékony szappan

- 1 törlőkendő

- 1 üres flakon

Így készítsd

Melegítsd az ecetet 3 percig, majd öntsd az üres flakonba. Add hozzá a folyékony szappant, és jól rázd össze. Fújd ezt a keveréket az érintett területre, hagyd állni rajta néhány percig, majd egy száraz törlőkendővel töröld át. Az eredmény magáért beszél!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL